Taavi wrote:Star Wars on väga keeruline teema tegelt. Räägitud on jah üheksast. Kuuenda osa lõpus sai sündmustik küll täiesti sobiliku lõpu, kuid Skywalkerite ja asjadega annaks kindlasti lugusi palju teha. A Lucas on ise öelnud, et see ("Osa III") on tema jaoks viimane. Võibolla kunagi keegi saab õigused endale ja teeb viimased 3 ka ära. Nii järgmise 20 aasta pärast.
Materjali peaks tõesti jaguma, on ju ka mitmeid mänge tehtud selle põhjal, kusjuures nende story polegi kõge hullem olnud (Jedi Knight seeria). Karta on tõesti, et lähemal ajal järgmist kolme filmi oodata ei ole, kui need üldse tehakse. Siiski loodan, et nad kunagi ikka ära tehakse.
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
Asi läheb siin teemast mööda juba. :lol: Star Warsile võiks oma teema juba teha siia. Need kes kõik postitused siin teemas läbi loevad ei mäletagi lõppu jõudes, et tegelt räägitakse siin lemmik filmidest.
"Pulp Fiction" "Shawshank Redemption" "Final destination 1-2" "Fightclub" "Back to the Future 1-3" "Die Hard" "Frequency" "A beautiful Mind" "LOTR 1-3" "American history X"
Ma pean praegu siia lisama mõned, mis varem lisamata jäid (polnud näinud neid veel): A Beautiful Mind Saving Private Ryan Ja siis, mis lihtsalt meelde ei tulnud varem: Green Mile Braveheart
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
Parimad filmid on minu arust piinatud geenius , LOTR 3 osa ,shrekid(mõlemad) kartmatu ,elu edetabelid , thomas crowni afäär, pearl harbour , reamees ryani päästmine, elude võtmine , jne. neid jube palju
Am wrote:Donnie Darko The Day After Tomorrow LotR:Return of The King Spider-Man 2 The Signs
Sa tuletasid mulle meelde ühe väga hea filmi, mida ma ennem unustasin mainida. Donnie Darko on väga huvitav ja hea film. Kindlasti läheb mu lemmikfilmide alla.
No nii palju kohe, et ühtegi ei tule meelde, jah? :wink: Siin juhtub ka vahel nii. Siis tuleb teha ebainimlik pingutus ja mälu tööle panna. Eraldi kategooria moodustavad minu silmis Sõrmuste Isand, Moulin Rouge ja Gladiaator. Nende positsiooni nagu ei saa kõigutada, nad on autoriteedid.
Siis on liikuv kategooria, kuhu kuuluvad näiteks Viimane samurai, Tule lähemale, Katkenud elu, Inglise patsient, Hannibal, Legend peata ratsanikust, ja nii edasi. Need ei ole nii põhjapanevad autoriteedid.