Raamatud
Moderator: Meeskond
-
trintsu111
- Sõrmuste Isand

- uussaabas0
- Raevunud härg

Lemmik raamat on Bram Stoker "Dracula"
Praegu PEAN lugema A.Dumas "Kolm Musketäri" (alustasin lugemist augusti algul, siiamaani on loetud kõigest 7 lehekülge)
Tegelt mulle meeldib lugeda, kuid mul pole millegi pärast kunagi aega lugeda. Ja kohustusliku kirjandust ma vihkan. Ma loen nii nagu mulle meele järgi.
Praegu PEAN lugema A.Dumas "Kolm Musketäri" (alustasin lugemist augusti algul, siiamaani on loetud kõigest 7 lehekülge)
Tegelt mulle meeldib lugeda, kuid mul pole millegi pärast kunagi aega lugeda. Ja kohustusliku kirjandust ma vihkan. Ma loen nii nagu mulle meele järgi.
- Ralf
- love <3
uussaabas0 wrote:Lemmik raamat on Bram Stoker "Dracula"
Loodetavasti mitte see Klassikavaramu käkk, vaid õige ja päevikuvormis "Dracula". : )
Ise loen hetkel Robert Girardi "Vaporetto 13", sest mu isa oli sellest raamatust jubedalt vaimustuses ja tahtis sellest filmigi teha (enne kui nägi, et keegi sakslane on ette jõudnud ja projekti käiku lasknud) - minu arust pole midagi väga erilist, aga tundub iga leheküljega aina paremaks muutuvat.
Peaks ka mõne Kingi raamatu läbi lugema, viimased olid "Rage" ja "Gerald's Game", mõlemad suurepärased nagu ikka - viimases kirjeldatud deglovingu protseduur tekitas judinaid.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- uussaabas0
- Raevunud härg

- lostinthemist
- Ristiisa

- Ralf
- love <3
hau wrote:Teab keegi mõnda ingliskeelset saiti kust saab tasuta ebooke lugeda.
Kurat, mul oli üks link kus oli sitaks raamatuid, aga enam ei mäleta.
http://www.gutenberg.org on igati asjalik koht ja veel legaalne ka, sest seal pakutavad teosed on kõik autorikaitse tähtaja ületanud.
Kõik PDF / Microsoft Readeri e-bookid uuematest raamatutest saan lehelt http://www.esnips.com. Otsitav raamat/kirjanik pane otsingulahtrisse ja hoia pöialt, et midagi leiad. Haruldusi sealt saada loota ei maksa, kuid kõik Stephen Kingi raamatud olen selle saidi kaudu hankinud ning veel paarsada tükki.
Viimase paari aastaga ka suht tihedalt lugema hakanud aga need lugemishood on ka ebastabiilsed - vahel kuu ajaga mitu ilukirjanduse tippu kuuluvat teost, siis aga järgneb sellele kohe kuu ajaline lugemispaus. Ajan selle siiski ajapuuduse kaela. Lemmikraamatuteks on George Orwelli "Loomade farm" ning "1984". Svejk meeldib ka hullult, kahju ainult, et Hasek ei jõudnud seda lõpetada.
aa ja suured tänud Ralf selle gutenbergi lehekülje eest...Kafka "Metamorfoos" läks kohe käiku
aa ja suured tänud Ralf selle gutenbergi lehekülje eest...Kafka "Metamorfoos" läks kohe käiku
- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

- Ralf
- love <3
Kama wrote:Kafka "Metamorfoos" läks kohe käiku
Hea raamat on (vähemalt mulle kui sürreaalentomoloogia sõbrale oli), ehkki lugu arvestades oli narratiiv kuidagi passiivsevõitu (sama võiks öelda ka "Maailmade sõja" kohta, aga ilmselt tolleaegne kirjandus oligi niisugune... uina-muina).
Eile üllatusin tugevalt kirjandusõpikut lugedes, sest sain teada, et "Robinson Crusoe" kirjutati aastal 1719! Oleksin pakkunud 19. sajandi lõpp...