Stranger than Fiction 7,5/10 Täitsa hea film teenekate näitlejatega ja Will Ferrell üllatas mind tõsiselt, sest tavaliselt näeb teda ju absurdsevõitu komöödiates.
Eile tuli telekas Woody Allen'i "Everybody says I love you". Eneselegi üllatuseks meeldis väga. Noort Edward Norton'it olid naljakas vaadata. Aga väga hea film, mida kodus koos õrnema poolega vaadata.
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
No ma ei tea, ma olen ilmselt oma arvamusega selgelt vähemuses, aga mina TDK'le üle 7 punkti 10st ei julge anda. Jäi isegi Batman Beginsile alla minu arvates.
eerik wrote:No ma ei tea, ma olen ilmselt oma arvamusega selgelt vähemuses, aga mina TDK'le üle 7 punkti 10st ei julge anda. Jäi isegi Batman Beginsile alla minu arvates.
Täna Jumalat, et ma ei tea kus sa elad!
Ma võin lahjemat sorti mürki võtta, et Forza andis esilinastusel hoopiski 7. Igatahes oli kuidas oli, rõõm näha et poisil mõistus pähe tuli lõpuks.
Soprano wrote:Ma võin lahjemat sorti mürki võtta, et Forza andis esilinastusel hoopiski 7. Igatahes oli kuidas oli, rõõm näha et poisil mõistus pähe tuli lõpuks.
Sel juhul oleksid sa juba surnud, Soprano, sest ma andsin 9 esilinastusel. Nähes aga eile, peale kolmandat korda selle vaatamist, et see pole 10-st vähemat väärt, siis hindasin ka vastavalt..
P.S. Ära editi mu postitust
Last edited by Forzelius on 11. December 2008, 10:59, edited 5 times in total.
Pole küll filmi uuesti saanud vaadata, aga pean enda hinnangu The Wrestleri osas 9 punktilt tõstma 10 peale. Olen siiani filmist mõjutatud ja vaatan päevas mitu korda trailerit. Suurepärane lihtsalt.