Ralf wrote: Siiski... kus kurat on tõepoolest "District 9" ja "Watchmen" (mõlemad minu TOP 5's)!?
Ta nagu mainibki, et tahab neid veel näha ning, et ei oska otsustada... Aga Tarantino on nii kõva kaart, et ta ei pea kellegi ees pugema ega teiste tegijate kinupilte - tulevaste ja isiklike suhete alusel - enda "avalike lemmikute" hulka toppima.
"Little Ralf Sauter. How I loved listening to your sweet prayers every night. And then you'd jump in your bed, so afraid I was under there. And I was!"
Minule kahjuks ei seostunud see nimi mitte kellegagi ega millegagi (IMDb'st oskavad muidugi kõik järele vaadata) ja ma ei kavatse võlts kaastunnet ja kurbust teeselda.
hau wrote:Ja täiesti juhuslikult oli meil eile sõpradega Alieni maraton. Strange.
Ja täiesti juhuslikult ostsin ma alles hiljuti kvadriloogia DVD box'i ja kuulasin helikommentaare, osalejate hulgas ka Dan isiklikult. Mul on tema surmast rohkem kahju kui Jacksoni omast.
Väga kahju, vaatasin just mõni kuu tagasi 8 Mile'i, mis ei ole küll eriline saavutus, aga sealt mäletan teda ikka. Väga kurb uudis igatahes. Don't Say a Word'is tegi täitsa arvestatava rolli. R.I.P.