Nädala lemmikalbum
Moderator: Meeskond
Re: Nädala lemmikalbum

Kuigi olen Queeni debüütalbumit viimase tosina aasta jooksul võimalik, et ligi 100 korda kuulanud algusest lõpuni, suudab see mind endiselt võluda. "Queen" kuulub kindlalt bändi lemmikalbumite hulka. Ühtegi nõrka lugu pole. Eriliselt lummab mind "My Fairy King", mis ongi mul hetkel Queeni repertuaarist lemmiklooks. Hästi ilusa ning samas ka põneva meloodiaga laul. Vokaali koha pealt Queeni parim minu arust. See on muidugi minu subjektiivne arvamus. Tegelikult on vist äärmiselt vähe inimesi maailmas, kelle Queeni lemmiklooks oleks "My Fairy King".
Mulle muidu meeldivad Queeni 5 esimest stuudioalbumit peaaegu võrdselt üliväga. Peale 5. ("A Day at the Races") tase langes ja seda õiget feelingut jäi vähemaks minu maitse jaoks. Kui eraldi 1 lemmikalbumi peaks valima, siis valiks selle, veelgi täpsem olles, esimese 3 hulgast. Miks mitte ei võiks selleks olla bändi debüütalbum.
- Ralf
- love <3

JOHN HIATT - BRING THE FAMILY
Imeilus. Väärt avastus!
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- Ralf
- love <3

BOB DYLAN - NEW MORNING
Kuna ainus Dylani album telefonis ja ei õnnestu millegipärast telefoni arvutiga nii ühendada, et sinna faile lisada, olen seda täitsa mitu korda kuulanud nädala jooksul - ikkagi suvisel ajal väga sobiv - ja iga korraga tundub üha parem. Nii juba mitu aastat tundnud õigupoolest, vanasti ei hoolinud albumist eriti üldse. Unikaalne juba selle poolest, et see on ainus Dylani LP, kus ta on tõesti siiralt õnnelik. Kogu see naivistlik linnulaulust ja päikesepaistest laulmine on muhe, aga ka puhtalt maagiline. Mõnus kuulda teda klaverit nii järjekindlalt rakendamas ka.

Üheksa laulu kümnest on head ja sobituvad kokku tervikuks. Üks laul oleks mõnes muus kontekstis ehk parem aga sellele albumile on küll täiesti kohatult ära eksinud.
PS! Forza rõõmuks ilmus see album ka vinüülil.
Märkasin, et eerik rikkus käesoleva lehekülje esimeses postituses oma hõiskamisega 2016. aasta ära (link on surnud, aga seal oli Bowie "Blackstari" kaanepilt kunagi). Hea töö, mees!
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

Sai kuulatud poolkogemata Rada7-s Põhja Konna plaati. Üldiselt ei olnud väga huvi aga kuna tuttav mängib trummi siis uurisin, mis toimub. Ja ega ennem ei pannudki asja kinni kui plaat oli läbikuulatud. Nagu üleootuste hea kraam. Üldiselt ma seda Ruja/Alender-sarnast laulmismaneeriei talu üldse aga seal plaadil oli paar lugu, mis olid sarnased (eriti laulmise poolest) ja ülde ei häirinud. Lood ise ka muidugi väga head, rääkimata pillimeestest.
Eht, et siuke plaat olemas
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
- Ralf
- love <3
eerik wrote:https://en.wikipedia.org/wiki/Emotion:_Side_B
Eelmise aasta parim meinstriimpopialbum sai sama hea järje!
Selle kohta ei tea veel, aga "E•MO•TION" on küll mõnuuuuz.
Meinstriimpop on mu suur nõrkus nähtavasti.
- lostinthemist
- Ristiisa

Ralf wrote:eerik wrote:https://en.wikipedia.org/wiki/Emotion:_Side_B
Eelmise aasta parim meinstriimpopialbum sai sama hea järje!
Selle kohta ei tea veel, aga "E•MO•TION" on küll mõnuuuuz.
Meinstriimpop on mu suur nõrkus nähtavasti.
Kpop on ka nüüd suht meinstriim, seega ma ei saa aru, miks sa mu kokkutuleku automuusikat nii väga vihkad.
- Ralf
- love <3

I can relate. Alles nüüd kohale jõudnud, KUI hea on "Relapse"-järgne Eminem. Täiskasvanulikum, ausam ja introspektiivsem. "Going Through Changesit" 150 korda kuulanud.
Kui te mind lähipäevadel tänaval nutmas näete, siis ärge muretsege - ma pole õnnetu, kuulan lihtsalt klappidest Ed Sheerani uut albumit. "Save Myself" ja "Happier" on täiesti südantpurustavad palad.