Filmiveebi vead
Moderator: Meeskond
Re: Filmiveebi vead
Eile lisasin ühe näitleja Donald Sutherlandi siia ja kui ma panin tema filme kirja, siis kontrollisin mõne filmi eesti keelset tõlget siin lehel. Mulle jäi tõlgete puhul silma, et kõiki pealkirju ei tõlgita otsetõlkes. Üks nt: ''Outbreak'' oli tõlgitud ''Viirus'', kuigi otsetõlge oleks ''Puhkemine''. Tean ühte filmi, mis on inglise keeles ''Virus'' ja eesti keeles sama, mis ''Outbreak'' tõlge ehk ''Viirus'', siis on kaks filmi ühe nimega, kuigi inglise keeles tähendavad nad erinevaid asju ''Outbreak'' ja ''Virus''. Varsti on plaanis lisada film ''Viirus'' siia.
- Ralf
- love <3
brixxx wrote:viirus
Me kasutame andmebaasis segaduse tekkimise vältimiseks neid eestikeelseid pealkirju, mille all nad on jooksnud Eesti telekanalitel - Kanal2 on näidanud "Outbreaki" alati "Viiruse" nime all. Kaks filmi võivad siin olla sama eestikeelse pealkirjaga, see ei tekita probleeme.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
brixxx wrote:Varsti on plaanis lisada film ''Viirus'' siia.
On olemas: http://www.filmiveeb.ee/filmid/1747/Viirus/
Okei Ralf, ma ei ole telekast kunagi ''Outbreaki'' vaadanud, seega teadsin ainult inglise keelset nime.
Ma lisasin siia näitleja Kiefer Sutherland, panin tema sünniaasta kirja, aga tema lehel ei näita sünniaega, aga kui edetabelit vaadata, siis seal oli sünniaeg.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

brixxx wrote:Ma lisasin siia näitleja Kiefer Sutherland, panin tema sünniaasta kirja, aga tema lehel ei näita sünniaega, aga kui edetabelit vaadata, siis seal oli sünniaeg.
Ära muretse nüüd nii palju nende "vigade" pärast (Kiefer ei ole veel andmebaasi korrektselt vastu võetudki, suuremas osas selle tõttu, et tekst vajab korrektuure), vaid keskendu sellele, mida sa muuta saaksid - näiteks enda profiilile: amet "Testja" ei ole paljudele tuttav.
Näiteks enda profiilile: amet "Testja" ei ole paljudele tuttav.
Mis ma pean, siis sinna kirjutama, kui see on minu amet, kas kirjelduse millega tegeleb testija.
uLtImAtEcRiTiC wrote:... amet "Testja" ei ole paljudele tuttav.
brixxx wrote:... testija.
Sa just parandasid omaenda viga.
Okei, ameti kirjeldust ei mõtlenud siis.
uLtImAtEcRiTiC wrote:... (Kiefer ei ole veel andmebaasi korrektselt vastu võetudki, suuremas osas selle tõttu, et tekst vajab korrektuure)...
Ülevaated, kus esineb pisivigu, tiim korrigeerib. Väga mööda tehtud tööd lükatakse tagasi.*
Ma kasutaksin seda klauslit ära. Las parandab ja redigeerib ise. Lugegu 10+ korda oma tekst üle ja/või lasku kellelgi teisel lugeda(mitte ärgu laadigu kohe üllitist üles).
*Lause võib leida "täienda ise portaali" reeglite alt.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Mis nali see nüüd on?

- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Hetkel on uudiste alafoorumis lubatud postitamine ka registreerumata. Miks ja kui hea see mõte on, ei ole meie otsustada. Muretsemiseks pole niisiis põhjust.
Oleks kena siis vähemalt "Registreerimata kasutaja" või midagi analoogset sildiks panna.
Filmipäevikud | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015
filmigurmaan.blogspot.com
filmigurmaan.blogspot.com
Dream wrote:Oleks kena siis vähemalt "Registreerimata kasutaja" või midagi analoogset sildiks panna.
Panin.
On the record mulle ei meeldi need registreerimata tegelased, aga pole minu otsustada.
Ma ei toeta samuti registreerimata kasutajaid.