Möla!
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Säästumarketis krõpse ostes nägin sealjuures veel Õhtulehe esikülge, millel oli kummaliselt öeldud, et miskine inimene oli pärast lumevaringu ohvriks langemist "elutuks sattunud" või midagi sarnast.
Eile nägin omakorda üht minust vaid paar aastat vanemat riigitöölist selle suure traktoriga lund kokku kraapimas ja hunnikusse lükkamas, ja ta oli masinaga küllaltki hulljulge. Keerutas ja libises ja veeres, umbes nagu "Transformersi" robotid.
Eile nägin omakorda üht minust vaid paar aastat vanemat riigitöölist selle suure traktoriga lund kokku kraapimas ja hunnikusse lükkamas, ja ta oli masinaga küllaltki hulljulge. Keerutas ja libises ja veeres, umbes nagu "Transformersi" robotid.
- Ralf
- love <3
Alkoinfo.ee küsimustiku tulemused:
Vahepeal üritasin sealset alkopäevikut täita, kuid teate ju küll, kuidas selle joomisega on - kipud asju unustama.
On väga tõenäoline, et Sinu praegused joomisharjumused teevad kahju nii Sinu tervisele kui heaolule, samuti võivad need mõjutada Sinu suhteid ja tööalast karjääri. Soovitav on vähendada joomist mõistliku piirini.
Vahepeal üritasin sealset alkopäevikut täita, kuid teate ju küll, kuidas selle joomisega on - kipud asju unustama.
- Ralf
- love <3
Forza mitme aasta tagusest meeskonnaliikmeks kandideerimise avaldusest:
Statistikat administraatori alalt:
Mis sellesse puutub, siis ma otsustasin, et lisan iga päev vähemalt ühe näitleja, lavastaja või filmi. See on ju 15 minuti küsimus ja andmebaas leiaks nii väga kõvasti täiendust.
1. Filmiveebi meeskonda tahan selleks, et hakata lisama eelkõige uusi näitlejaid...
Statistikat administraatori alalt:
Forza
Lisatud näitlejaid: 2
Mis sellesse puutub, siis ma otsustasin, et lisan iga päev vähemalt ühe näitleja, lavastaja või filmi. See on ju 15 minuti küsimus ja andmebaas leiaks nii väga kõvasti täiendust.
- Spellbound
- Ristiisa

Rain wrote:Jugandi-Oja paneb jälle hullu, väga hullu.
Poleks uskunud, et keegi kirjutab filmi ümber nii, et kujutab end peaosalisena.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Kas ainult mulle tundub, et Max89 postitab postituste arvu suurendamise pärast? :H
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Eestlased on tõepoolest joodikud. Sattusin täna trammiga sõites kahe alaealise, nii umbes 16-17 aastase, tüdruku vestlust koolivaheajast kuulma.
A: Ma jõin üle kahe tonni maha.
B: Oota sa pidid ju uue telefoni ostma ja jõid raha maha?!
A: Kuule tervest vaheajast mäletan ma ainult paari päeva.
B: Sa olid siis vist pidevalt täis.
A: Ma ei joonud üldse palju. Olin kergelt vintis aga mitte täiesti täis. Ma ei joo kunagi palju, muidu on ju pärast sitaks paha olla.
Päris kurbnaljakas seik. Keegi on igatahes iseendaga päris suures vastuolus.
A: Ma jõin üle kahe tonni maha.
B: Oota sa pidid ju uue telefoni ostma ja jõid raha maha?!
A: Kuule tervest vaheajast mäletan ma ainult paari päeva.
B: Sa olid siis vist pidevalt täis.
A: Ma ei joonud üldse palju. Olin kergelt vintis aga mitte täiesti täis. Ma ei joo kunagi palju, muidu on ju pärast sitaks paha olla.
Päris kurbnaljakas seik. Keegi on igatahes iseendaga päris suures vastuolus.