Täpselt nii!
Pildid seriaalidest
Moderator: Meeskond
Re: Pildid seriaalidest
Vaatasin kiirelt mõned viimased postitustelehed läbi, ei leidnud et seda sarja oleks hiljuti arvamiseks pakutud. Ehk pole viimase aja jooksul küsitud. Või noh, kui ka on, siis vahepeal on Forza vähemalt mitu korda mängu võitnud, nii et kõik on jõudnud ära unustada.

Utopia
(jee, saan üle pika aja jälle kaasa mängida!)
Jep-jep.
Peaks mainima, et ka mul pole sugugi mitte iga kord seda teemat vaadates võidukas tunne. Ja veel harvemini on mul koheselt võtta mingi sari, mida arvamiseks välja pakkuda.
Peaks mainima, et ka mul pole sugugi mitte iga kord seda teemat vaadates võidukas tunne. Ja veel harvemini on mul koheselt võtta mingi sari, mida arvamiseks välja pakkuda.
Forzelius wrote:Peaky Blinders
Forzelius on nagunii jälle talveunes, nii et CPR'in veidi mängu

või Padjaklubi
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Rassu wrote:"Once Upon a Time"
Jh, kuigi sa ei oleks tohtinud vastata, sest muidu tundub, et tegemist võib-olla nähtusega, mille kohta ma omal ajal "sokk" tavatsesin öelda. Aga kuna jõulud jne, siis Erki.
edit: lol @ "Padjaklubi"
Kui Friday Night Lights ei ole, siis äkki Kilbi agendid?
Päevik | 2021

Päevik | 2021