Pildid seriaalidest
Moderator: Meeskond
Re: Pildid seriaalidest
no kes seda ei teaks
make it more like daft punk!
make it more like daft punk!
Meil on aeg edasi liikuda!

Väikeõe uus lemmiksari "Red Band Society".
Bingo 2: That's a bingo! 
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

Päevik | 2021

Archer vist või?
JazZ- wrote:Archerow vist või?
Jah. Lootsin, et keegi pakub Chuck'i.
Päevik | 2021

Ptüi, mu vastuse oleks võinud vabalt ka valeks lugeda, kuigi tegelikult pidasin ma tõesti "Arrow"-d silmas. Vist oma pealkirjade sisulise sarnasuse tõttu lähevad need sarjad mul alalõpmata omavahel segi.
Kusjuures "Chuck" oli tõesti esimene sari, mis seda pilti nähes pähe turgatas, nii et petekarindel üsnagi korralik töö!

Kusjuures "Chuck" oli tõesti esimene sari, mis seda pilti nähes pähe turgatas, nii et petekarindel üsnagi korralik töö!

JazZ- wrote:Spoiler :
Arvan, et piltvihjete andmisest suurt tolku pole, sest selle pildi põhjal peaks sari olema ära tuntav absoluutselt kõigile, kes sellest kas või ühe osa näinud on. Vihjeks ütlen hoopis seda, et sarja alustalaks on samanimeline dokumentaalfilm, mille keskmes on üks pildil näha olevatest noormeestest.
JazZ- wrote:JazZ- wrote:Spoiler :
Arvan, et piltvihjete andmisest suurt tolku pole, sest selle pildi põhjal peaks sari olema ära tuntav absoluutselt kõigile, kes sellest kas või ühe osa näinud on. Vihjeks ütlen hoopis seda, et sarja alustalaks on samanimeline dokumentaalfilm, mille keskmes on üks pildil näha olevatest noormeestest.
Ok, proovin siis veel vihjata (kuigi ma hästi ei usu, et keegi tõesti ei tea).
Tüüpiline näide sellest sarjast: