Möla!
Moderator: Meeskond
VINGET UUT DEKAADI!!!
Eile sai mul isegi enda elu esimesed kolm raketti lastud. Kaks neist maapinnast kaugemale ei jõudnud, kolmandaga oleks äärepealt ise pihta saanud. Awesome.
Jeeahs, Heyly25, jaga enda muljeid Supernatural'i teemas ka! (Missionitöö andis juba teatud tulemusi, üritaks siis veel inimesi värvata.) (Y)
Eile sai mul isegi enda elu esimesed kolm raketti lastud. Kaks neist maapinnast kaugemale ei jõudnud, kolmandaga oleks äärepealt ise pihta saanud. Awesome.
heyly25 wrote:Lemmikseriaal: Supernatural
Jeeahs, Heyly25, jaga enda muljeid Supernatural'i teemas ka! (Missionitöö andis juba teatud tulemusi, üritaks siis veel inimesi värvata.) (Y)
Eureka jaanuari soodukas: http://eurekavideo.co.uk/offers/January_Sale.html
Ainult DVD-d ja kestab kolm päeva. Postikulu jms. hindadele ei lisandu.
Ainult DVD-d ja kestab kolm päeva. Postikulu jms. hindadele ei lisandu.
Heh, ma vaatasin eile korra enda maja eest ilutulestikku. Üks lasi säänseid üksikuid rakette, mis lendavad maapinnalt õhku. KOLM KORDA jäi too maapinnale kinni ja lendas otse rahva keskel õhku, kõik sädemed oli laiali, ja too molo ikka veel lasi edasi, mingi 5 inimest läksid ta juurde, et riietusesemetel oli põletusaugud sees, tüüp pidi kinni maksma kõik. 
Ma oleks ka peaaegu pihta saanud, üks säde lendas otse mu pea kõrvalt mööda.
Rain wrote:Üks lasi säänseid üksikuid rakette, mis lendavad maapinnalt õhku. KOLM KORDA jäi too maapinnale kinni ja lendas otse rahva keskel õhku, kõik sädemed oli laiali, ja too molo ikka veel lasi edasi..
JEEHSSS. Poleks arvanudki, et mul juba uue aasta esimesel päeval kohe nii veab, et enda hingesugulase üles leian. Too Molo, ma olen sind juba kaua oodanud.
Rain wrote:Heh, ma vaatasin eile korra enda maja eest ilutulestikku. Üks lasi säänseid üksikuid rakette, mis lendavad maapinnalt õhku. KOLM KORDA jäi too maapinnale kinni ja lendas otse rahva keskel õhku, kõik sädemed oli laiali, ja too molo ikka veel lasi edasi, mingi 5 inimest läksid ta juurde, et riietusesemetel oli põletusaugud sees, tüüp pidi kinni maksma kõik.
Ise sõja epitsentrisse kesklinna ei hakkand minema, aga sellegipoolest naasesin sõjast vigastustega.
Peaks nüüd siis vist uusaastafilmi Office Space'i ära vaatama. Enne torkasin plaadi DVD-mängijasse et vaadata, kuid pärast seda, kui ~20 minutit vaadatud oli, ei tahtnud plaat enam töötada. Niisiis pidin taaskord selle filmi omale kiirelt 'ostma'.
Praegu muide täpselt selline tunne, et kui ma mingi tõsisema filmi peale paneks, siis mul vajuks arvatavasti avatiitrite ajal juba silmad kinni. Aga õnneks Office Space on selline mõnna film, mis eriti hullu kaasamõtlemist ei vaja. Eriti kui film korduvalt nähtud on. Lemmik heatujufilm.
Praegu muide täpselt selline tunne, et kui ma mingi tõsisema filmi peale paneks, siis mul vajuks arvatavasti avatiitrite ajal juba silmad kinni. Aga õnneks Office Space on selline mõnna film, mis eriti hullu kaasamõtlemist ei vaja. Eriti kui film korduvalt nähtud on. Lemmik heatujufilm.