Filmipläma!

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderator: Meeskond

Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Ronet »

Yea.. sellepärast ei peakski iga päev usa kommerts kräppi vaatama.

Imho.
Päevik | 2021
Image
Image
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Gang-pae
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Gang-pae »

rauls
Ristiisa
Ristiisa

Post by rauls »

Gang-pae wrote:http://twitchfilm.net/news/2009/09/trailer-arrives-for-estonian-cult-drama-the-temptation-of-st-tony.php

Ainult 3 nädalat veel!
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

Aasta lemmikfilm. Kümnendi üks lemmikuid. Kindel laks.
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

Post by Hülss »

hau wrote:Aasta lemmikfilm. Kümnendi üks lemmikuid. Kindel laks.

Damn, milline entusiasm. Oleks vast viimane aeg hakata Õunpuu eelmiste filmidega tutvuma.

Treiler on impressive igatahes. Eriti meeldis loo valik.
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

Post by LiveForThis »

Gang-pae wrote:http://twitchfilm.net/news/2009/09/trailer-arrives-for-estonian-cult-drama-the-temptation-of-st-tony.php

A must see...
rauls
Ristiisa
Ristiisa

Post by rauls »

Hülss wrote:
hau wrote:Aasta lemmikfilm. Kümnendi üks lemmikuid. Kindel laks.

Damn, milline entusiasm. Oleks vast viimane aeg hakata Õunpuu eelmiste filmidega tutvuma.

Treiler on impressive igatahes. Eriti meeldis loo valik.

Aga mida sa siis ootad? "Sügisball" on igale filmisõbrale kohustuslik!
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Enne "Sügisballi" võiks soojenduseks ikka "Tühiranna" ka ära vaadata.
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

Post by Hülss »

rauls wrote:Aga mida sa siis ootad? "Sügisball" on igale filmisõbrale kohustuslik!

Kusjuures eile vaatasingi ära lõpuks. :))

Peab mainima, et Õunpuul on rohkem lavastaja potentsiaali, kui stsenaristi oma. Näitlejatöödega jäin enamuse puhul rahule. Film lausa hiilgas mõnes kohas, aga samas mujal hoidis ennast tagasi ja ka läks üle võlli. Kaks stseeni, mis jäid kõige rohkem häirima, olid Maaja ostmine ja koht, kus Theo peksab Raivo E. Tamm'e. Esimene oli nõrgalt teostatud, venis liialt ja teine tundus minu jaoks liiga random, kuna Theo tegelase "ajudesse" ei oldud piisavalt süvenetud. Selliseid asju tuleb elus loomulikult ette, aga Theo suhtes ei olnud ma täielikult müüdud. Tegelasi oli liiga palju, film venis ja seega kahju, et rohkem õnnestunud tegelastel (rollisooritustel) ei peatatud pikemalt.

Huumor oli mitmes kohas väga tabav, kaameratöö Eesti filmi kohta eeskujulik ja muusika valik oli õnnestunud. Film kannatas kõige rohkem stsenaariumi tõttu, nii dialoogi poolest kui ka tegelaste ülekülluse all. Ka selle poolest, et Eesti näitleja millegipärast kardab endast kõike anda, mis tegi nii mõnelegi tegelasele liiga. Kokkuvõttes aga kindlasti positiivne elamus ja viimaste aastate üks tugevamaid Eesti filme. Enamus sõbrad, tuttavad on nimetanud teda igavaks filmiks, aga kuna mul rohkem "kannatust" filmide suhtes, siis sõnaselgelt igavaks filmiks ma teda kindlasti ei suudaks tembeldada.

Kuna "Püha Tõnu kiusamine" ei põhine Mati Undi teosel, siis seda enam on huvitav näha Õunpuu tõelist stsenaristi võimet. Lavastajana on mees kahtlemata andekas. Klass ja Mina olin siin jäävad märgatavalt Sügisballile alla, seega ootan Õunpuu järgmist huviga ja üritan ka Tühiranna ära vaadata.

eerik wrote:Enne "Sügisballi" võiks soojenduseks ikka "Tühiranna" ka ära vaadata.

Sügisballi sain venna käest, Tühiranda peab ilmselt laenutusest otsima.
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

Post by LiveForThis »

Oskab keegi öelda, kust saaks näha täispikka Emmy auhindade jagamist? :pööritus:
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

Post by JazZ- »

Tahaks ka Emmy'sid näha! Mu paganama YouTube/arvuti (ausalt öeldes ma ei tea kummas viga on) ei mängi isegi klippi sellest, kuidas Dr. Horrible Emmy'isid ründab. :vihane:

EDIT:
Jeeha, nägin nüüd ikkagi Dr. Horrbile'i Emmy'de "ründamise" ära. Legen-wait for it- dary! :)

Dr. Horrible on the Emmys

Panen igaks juhuks teise lingi ka, sest võimalik, et see on pisut parema kvaliteediga, aga kuna mul endal see lahti ei tule, siis ma ei oska öelda, kas on:

Dr. Horrible on the Emmys 2
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Ronet »

LiveForThis wrote:Oskab keegi öelda, kust saaks näha täispikka Emmy auhindade jagamist? :pööritus:

Ma vaatasin Star!'i pealt. Otse siis.
Päevik | 2021
Image
Image
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Image
:D
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Haha :)) Päris hea!
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

Post by Spellbound »

Aina hullemaks läheb :))
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Post Reply