Filmiveebi ühisvaatamised
Moderator: Meeskond
Re: Filmiveebi ühisvaatamised
Ei no samas võiks ikka mingi meeldivam film olla. Midagi The Roomi sarnast küll ei sooviks jälle korrata. Pole mõtet mingit lürri ka vaadata, mida hiljem kollektiivselt igat viimsetki kui sekundit kritiseerida
See oli kood!
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Minu arust võiks esimene film lihtsalt pask (mitte Hiina) või mingi B-muuvi olla. Ühisvaatamiste jaoks sobivad sellised ideaalselt, imo.
Hääletan teisipäeva poolt ja esitan kandidaadiks off the top of my head Highway to Hell'i. Nägin seda kunagi tatikana miskist tv3 ööprogrammist. Jäi meelde.
Hääletan teisipäeva poolt ja esitan kandidaadiks off the top of my head Highway to Hell'i. Nägin seda kunagi tatikana miskist tv3 ööprogrammist. Jäi meelde.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Mul iseenesest vahet pole mis päev. Samas teisipäev kärab etemalt kui reede või laupäev.
Sekundeerin Leveli ettepanekuga. Sedasorti asja pole ka pikalt näinud ja võiks küll.
Sekundeerin Leveli ettepanekuga. Sedasorti asja pole ka pikalt näinud ja võiks küll.

Jääb siis laupäev.
Kui nüüd filmi ka kiiresti ära valiks, siis saaks alustada juba sel nädalal...
- LiveForThis
- Ristiisa

davai, teeme ära, teeme ära 
Teeme uue ühisvaatamise. Ning midagi head võiks olla esimeseks filmiks. Woody Alleni stsenavõidu auks võiks vaadata äkki A Midsummer Night's Sex Comedy (1982). Päevaks näiteks see laupäev, kuna see nädalapäev nagu võidutses paar postitust tagasi.

Forza wrote:Teeme uue ühisvaatamise. Ning midagi head võiks olla esimeseks filmiks. Woody Alleni stsenavõidu auks võiks vaadata äkki A Midsummer Night's Sex Comedy (1982). Päevaks näiteks see laupäev, kuna see nädalapäev nagu võidutses paar postitust tagasi.
Let's do this !
- Ralf
- love <3
Alleni filmidest eelistaks "Stardust Memories"-t, kuigi sobiks ka Sinu pakutu (juhtub see lausa olemaski olema).
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Woody Allen'i filmidega on ikka suuri lünki. Pole ime ka, kui tüüp teeb pmtlt ühe filmi aastas.
Ma pakun Crimes and Misdemeanors.
Ma pakun Crimes and Misdemeanors.
- Spellbound
- Ristiisa

Eelmise aasta üks meeldejäävamatest filmidest oli Jeff Nicholsi Take Shelter, mistõttu oleks minu pakkumine Nicholsi varasem, aga samuti Shannoniga peaosas Shotgun Stories (2007)
Alleni omadest kaldun Forza pakutu poole, aga kui ise ka pakkuda, siis äkki The Purple Rose of Cairo
Alleni omadest kaldun Forza pakutu poole, aga kui ise ka pakkuda, siis äkki The Purple Rose of Cairo
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Paneks siis selle laupäeva peale ja kell...20:00 äkki? Oleks minu pakkumine.

Forza wrote:Paneks siis selle laupäeva peale ja kell...20:00 äkki? Oleks minu pakkumine.
Sobib.
Soprano wrote:Forza wrote:Paneks siis selle laupäeva peale ja kell...20:00 äkki? Oleks minu pakkumine.
Sobib.
Kahju, et ma Annie Hall'i ei jõudnud pakkuda, eks vaatan millalgi ise. Minu hääle sai muidu "A Midsummer Night's Sex Comedy" (1982)