Mul oleks kõigest 130 km, aga selle asemel lähen teen kodu juures metsas lumesõda. Viis viiele, kindluste ja värkidega. Aga Jazz, kuidas saab olla, et su asukoht on Tallinn ja Viru Keskusesse on 300 km minna?
KiiZ wrote:Aga Jazz, kuidas saab olla, et su asukoht on Tallinn ja Viru Keskusesse on 300 km minna?
Sest Tallinn on vahepeal oma valdusi laiendanud. Tegelikult sõitsin lihtsalt vaheajaks Narniasse, (kusjuures, sõidu ajal jäi buss lumme kinni, mille peale bussijuht vihaselt "Häid jõule" hüüdis).
Kas keegi oskab öelda, et see saaga, kuhu kuuluvad A Fistful Of Dollars, The Good The Bad The Ugly jnejne, et kas neid peaks kronoloogises järjekorras vaatama, sesuhtes et kas nad on omavahel tihedalt seotud?
Konkreetselt seotud ei ole, kui peategelane välja arvata, kuid kronoloogilises on fistful esimene, siis dollars more ja siis gbu. Soovitan selles järjekorras ka vaadata.
JazZ- wrote:11. septembri teema kohta veel nii palju, et ma tõesti soovitan "Zeitgeist'i" vaadata- seal oli seda võimalikku USA goverment'i vandenõuteooriat päris huvitavalt käsitletud.
Vaadake siis juba Venemaa dokumentaalfilme ka. Saate lõpuks aru, kui suurepärased mehed Lenin ja Stalin olid ning kuivõrd fašistlikus riigis me praegu elame!
Mis neist ikka vaadata, see on juba ammu teada, et Eestis võimul olnud fašistliku Reformierakonna tõttu, on nüüd ülemaailmne majanduskriis.
Siiski, ei väidagi ma, et kõik "Zeitgeist'is" räägitav 100% tr00 on. Lihtsalt huvitav teooria (jah, teooria, mitte fakt.).
Kas nimi Iiris Kohv ütleb kellelegi midagi? Nägin, et see oli kirjutatud ühele "Avatari" kinopiletitest, mis oli PlayStation 3 loosimise kastis CC Plazas - ma olen seda nime kindlasti kuskil kuulnud, kuid ei tule nüüd korraga meelde, kus.