Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)
Moderator: Meeskond
Fall of the Republic: The Presidency of Barack H. Obama (2009) Väga mõtlema panev või siis mõtlemis ainet andev film . On keegi teadlik teise seeria tulekust või olemasolust? Film iseenesest midagi Zeitgeisti taolist. 10/10
- LiveForThis
- Ristiisa

heyly25 wrote:Sai siis Moon ära vaadatud.
Kohati väga kurb aga väga hea film. (see film tõestab et alati ei pea olema kümmneid osatäitjaid, piisab ühestki)
Noh.. aga hinne? Ühest kümneni?
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Level wrote:heyly25 wrote:Sai siis Moon ära vaadatud.
Kohati väga kurb aga väga hea film. (see film tõestab et alati ei pea olema kümmneid osatäitjaid, piisab ühestki)
Noh.. aga hinne? Ühest kümneni?
Ma arvan, et ta ei pannud meelega. Ma olen samuti inimene, kes ei soovi hinnata filmi punktides, sest minu puhul sõltub see kohati tujust ja objektiivse hinde suudaksin panna alles tüki aja pärast, kui olen kõik läbi seedinud.
"Violence is one of the most fun things to watch." - Q. Tarantino
- Spellbound
- Ristiisa

Open Water 7/10
Vaatamata mõningate stseenide üledramatiseerimisele ning paari häiriva asjaolu suutis paarikese saatuslik sukeldumisreis omandada usutava realistlikkuse.
Teine osa ei kutsu eriti vaatama
Vaatamata mõningate stseenide üledramatiseerimisele ning paari häiriva asjaolu suutis paarikese saatuslik sukeldumisreis omandada usutava realistlikkuse.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- Ralf
- love <3
Spellbound wrote:Open Water 7/10
Järg on omamoodi päris hea guilty pleasure.
Enda viimane oli Michael Jacksoni "This Is It". Hetkel vaatan "Boys Don't Cry"-d.
Intolerable Cruelty
Ilma igasuguste kahtlusteta ütlen, et tegu on kõige nõrgema üllitisega kahepealiselt lavastajalt (Hudsucker veel nägemata tho). Paar pääääris mõnusat nalja ja naerukohta siiski leidus ning loomulikult head näitlejad. Eriti meeldis Billy Bob Thornton'i pisike roll. Aga muidu ikka päris nõrk film. Ladykillers meeldis ka rohkem. 5/10 IC'le.
Ilma igasuguste kahtlusteta ütlen, et tegu on kõige nõrgema üllitisega kahepealiselt lavastajalt (Hudsucker veel nägemata tho). Paar pääääris mõnusat nalja ja naerukohta siiski leidus ning loomulikult head näitlejad. Eriti meeldis Billy Bob Thornton'i pisike roll. Aga muidu ikka päris nõrk film. Ladykillers meeldis ka rohkem. 5/10 IC'le.