Johnny Depp
Moderator: Meeskond
- virsikukompott
- Batman alustab

Kaisukaru wrote:Tähh kkssuur...Aga see oli vist väga mõtetu küsimus minu poolt
Nii ja naa, oleksid võinud seda ka ise leida lingilt- http://www.imdb.com- aga mis seal ikka.

-
Mannukas00
- Teadmata kadunud

Appi kõik räägivad, et "Kariibi mere piraadid" on hea film ja ma polegi seda näinud
. Ta on hea näitleja, aga samas ma saan aru ka nendest, kellele ta eriti ei meeldi. Depp on natuke teistmoodi näitleja, aga mulle just meeldivadki sellised imelikud tegelased, keda ta mängib.
Have you ever heard the story about the little engine that could?
:)
Johnny Depp on selline näitleja kes lihtsalt vaimustab mind.
Ta ei tee filme raha või selle pärast et vot nüüd selle filmi eest saab ta oscari....
Ta valib filmi siis kui talle see meeldib ja kui ta saab midagi sellele tegelaskujule tuua..
Teda on nimetatud A-näitlejaks oma originaalsuse tõttu...
Paljud näitlejad austavad teda selle pärast ja uuemad näitlejad võtavad talt eeskuju..
Minu meelest tema kõige paremad filmid, kus oli näha et andis endast kõike on...
1)Dead Man
2)Pirates of the Caribbean
Ta ei tee filme raha või selle pärast et vot nüüd selle filmi eest saab ta oscari....
Ta valib filmi siis kui talle see meeldib ja kui ta saab midagi sellele tegelaskujule tuua..
Teda on nimetatud A-näitlejaks oma originaalsuse tõttu...
Paljud näitlejad austavad teda selle pärast ja uuemad näitlejad võtavad talt eeskuju..
Minu meelest tema kõige paremad filmid, kus oli näha et andis endast kõike on...
1)Dead Man
2)Pirates of the Caribbean