Marsil asuvas uurimisjaamas läheb midagi valesti ning sealne töö seiskub. Peale side kadumist kuulutatakse välja viienda astme karantiin - jaama võivad siseneda ainult julgeolekujõudude eriüksuse liikmed. Usutakse, et eriüksusel on piisavalt lahinguvarustust, et ükskõik millele vastu seista. Kuid seekord on vastane oodatust tunduvalt tugevam ...
parim koht selles filmis oli tulistamine fps-vaates. ülejäänud oli ajaraisk. 55 kroonist, mis ma kulutasin pileti peale, pole sugugi kahju (üllataval kombel)
Isegi, kui tasuta saaks, ei läheks. ÜLi- mõtetu. Ma tean, et osad hakkavad kindlasti nüüd küsima, kui mitte küsima, siis mõtlema, et ma pole seda filmi ju näinudki, et mida ma ikka inisen. Vastus on lihtne: mulle põhimõtteliselt ei paku sellised filmid mitte midagi.
Tüüpiline Hollywood, aga FPS stseenid olid küll lahedad. Ja koletisi näitas liiga vähe, kuigi kokkuvõttes oli see hea. Kokkuvõttes mage, aga meelelahutuseks sobib, kui väga igav on. Ainult kino suurima saalis. Mujal mitte.
Täiesti sisutu film. Koletised olid ka kuidagi haledakesed. Meelelahutuseks võis küll vaadata ja jälgida seda 1tund ja 40 minutit,aga kokkuvõttes oli film jama. 4/10
Kui aus olla, siis film meeldis mulle, kuigi lootsin ikkagi midagi enamat. Keskmine film. Lootsin rohkem koletisi jm. Algus oli eriti hea, kui Universal'i värki näitas. Maa asemel oli Marss. See meeldis küll täiega. First Person Wiew stseen oli tõeliselt hea. Ning lõputiitrid olid ka head, suht huvitav oli jälgida kuidas see liigub ning kuidas need tiitrid katki tulistab. :lol:
Ma ise lootsin, et story ei haakuks mitte 3nda osaga vaid esimesega... ainus põhjus miks ma filmile 3/5 panin oli see 3D vaateline kähmlus lõpupoole, see viitas ka mängule ja seetõttu ei kaotanud ta täielikku väärtust!
Nestonia wrote:Ma ise lootsin, et story ei haakuks mitte 3nda osaga vaid esimesega... ainus põhjus miks ma filmile 3/5 panin oli see 3D vaateline kähmlus lõpupoole, see viitas ka mängule ja seetõttu ei kaotanud ta täielikku väärtust!
Esimesel osal üldse leidus stoori? See oli ju shoot & run :lol: