Täna ostsin oma kunagise suure lemmiku Brigaadi kõik osad. Tuleb tore rewatch kindlasti. Kahju, et selle järjeprojekt soiku jäi. Ratatouille ostsin lihtsalt sellepärast, et too oli ainult 49.- ja 2disc.
Hind oli nii ahvatlev ($9.99), et ma ei suutnud vastu panna. Esimeste ülevaadete järgi on selle reliisi kvaliteet täiesti okei (Kanada ja Prantsusmaa väljaanded on väga viletsad). Lisaks on mul kange tahtmine filmi uuesti vaadata.
Mu ostuhullus lõi jälle välja ning eBay UK kaudu ostsin 28 Days/Weeks Later boxseti. Esimene neist on filmitud küll standard-definition digikaameraga ning ei hakka mitte kunagi hea välja nägema, küll aga on heli parem kui DVD-l. Samas on ülevaadete põhjal järg väga hea kvaliteediga. Aga noh, nagunii maksin kahe filmi eest kokku ainult veidi alla 240.- EEK.
RockabillySarin, kas parempoolseim DVD-d on "Reservoir Dogs"? Näeb välja, nagu oleksin seda kuskil näinud ja nägin kunagi nn plekist kanistri eriväljaannet.
"Requiem for a Dream" sai endale muretsetud. Kaubamajas vedeles see riiulil, hinnaks 29 eeki, koos partnerkaardi allahindlusega tuli mull tasuda 27,55.
AvP_75 wrote:RockabillySarin, kas parempoolseim DVD-d on "Reservoir Dogs"? Näeb välja, nagu oleksin seda kuskil näinud ja nägin kunagi nn plekist kanistri eriväljaannet.
jep. lolli peaga ostsin ja isegi ei kahetese. polnud ennem näinud ja sain sellise elamuse