Suve edukaim blockbuster
Moderator: Meeskond
Suve edukaim blockbuster
2008 tulutoovaim kassahitt
nimetage näiteks 3 edukaimat.
ise pakuks:
1. Indy 4
2. Wall-E
3. TDK
nimetage näiteks 3 edukaimat.
ise pakuks:
1. Indy 4
2. Wall-E
3. TDK
- mad3in3stonia
- Sõrmuste Isand

1. dark knight
2. iron man
3. indiana jones
2. iron man
3. indiana jones
Last edited by mad3in3stonia on 09. March 2008, 02:00, edited 1 time in total.
Indiana Jones paneb kinni selle asja. Kõigile tuntud värgi comeback on väga tihti edukaks osutunud. Rohkem ei oska eriti kommenteerida, TDK saab ka suure edu osaliseks igatahes. Koomiksifänne on väga palju ja suvalisele kinoskäijale peaks ka täitsa seeditav film olema. Speed Racer kukub suht läbi vist. Ma ei tea miks, aga tundub, et midagi head sealt oodata pole. Hardcore Wachowski fännid ehk lähevad vaatama .. Egas' rohkem midagist.
- _eesti999_
- Bond, James Bond

Shotgun wrote:Get Smart on mul isiklik huviorbiit, kunagi vaatasin seriaali, aga vaevalt, et mingeid rekordeid lööb.
Kas just rekordeid lööb aga ma usun, et Get Smart teeb vähemalt 200mln dollarilise piletitulu USAs.
Aga ma millegi pärast arvan, et Narnia teenib isegi sinna 300mln kanti. Esimene osa igatahes seda tegi. Disney'l on üldiselt hea marketing enda filmidele.
Iron, Narnia ja Indy võivad üksteist ära süüa. Kõik tulevad järjest välja, kõigil megasuur promo taga, fännibaas olemas, ootused kõrgel. Kõik teevad kolm väga kõva avanädalavahetust. Aga samamoodi eelmine aasta tulid Spider 3, Shrek 3 ja Pirates 3. Kõik tegid 300 milli umbes. See aasta võib sama saatus olla. Indyl väike eelis, sest ta viimasena neist kolmest ja peale seda väga suuri blockbustereid ei tule. Need kolm ja paar kesksuve hitti vast omavadki tulevat suve.
Forza wrote:@ Shotgun: Ma vaatasin ka kunagi Get Smarti seriaali. Don Adams oli ikka liiga geniaalne. Üldse hea seriaal, kuid ei usu, et selles eriti blockbusteri mateeriat on.
Kerge märuliga komöödia + põhineb (võibolla mitte väga) tuntud komöödiaseriaalil + Steve Carell + The Rock + Bill Murray + Warner Brothers
Minu arvates lõhnab piisavalt suure piletitulu järele. Vähemalt 200 miljonit USD ennustan.