rate.ee
Moderator: Meeskond
-
MisSeeTeieAsiOn
- Teadmata kadunud

Blokkisin ära, sest närvi ajas see roosa leht nende rumalate laste seitsmevahetuste ja feimimistega. Varem oli see leht kuidagi neutraalsem, nüüd on sinna nii palju mõttetut saasta juurde pandud, et ei taha enam enda edevust ka seal välja elada ja kolin välja.
"What we have here is a dreamer, someone completly out of touch with reality"
- Cagefactor
- Bond, James Bond

V hale koht ikka tglt peaks oma konto ära blokkima
kõige pealt on seal üks Itaalane(sposato) kelle jaoks on vist rate suurem kui elu ja siis terve trobikond inimesi kelle jaoks on rate peaaegu sama tähtis kui hingamine
muhahha
Lisa:muhahahhahahaaaa irwwww kohe suren naerust
panin top1 ühe punkti vend lahmis 4-i ühte vastu ja lubas mulle täna kodu ette koos kantidega seisma tulla 
Lisa:muhahahhahahaaaa irwwww kohe suren naerust
Last edited by Nowitzki on 21. July 2007, 15:29, edited 1 time in total.
Nowitzki wrote:V hale koht ikka tglt peaks oma konto ära blokkimakõige pealt on seal üks Itaalane(sposato) kelle jaoks on vist rate suurem kui elu ja siis terve trobikond inimesi kelle jaoks on rate peaaegu sama tähtis kui hingamine
muhahha
hästi paned
Teeme nii et pannakse rate kinni, muide massides peitub jõud.
Siis lapsed ka kõhnemaks ja ei chilli viru keskuses ja hakkavad normaalselt lapse elu elama(loe: sportlike eluviise, mitte aint arvuti taga söömist jne.).
Gunnery Sergeant Hartmann: "I'm Gunnery Sergeant Hartman, your senior drill instructor, from now on you will speak only when spoken to, and the first and the last word out of your filthy sewers will be "Sir". Do you maggots understand that?"
Olin kunagi ise ka kriitik seal, nüüd enam mudugi ei kasuta seda. Suht meelt rõõmustav oli lugeda kirju, milles mingid 30-aastased pereisad lubasid mul 'vända kurku suruda' sest ma olen selline 'valus piider'. Või siis alles interneti avarusi avastavad 7-aastased, kes maru innukalt mu hambaid välja lüüa tahtsid. Huvitavad olid ka kirjad nagu 'ma usun, et sa oled nii ebakindel ning sellepärast tahadki sa teistele halba' millelel järgnes koheselt blokk. Enam pole aga viitsimist seda 1'e seal klõpsida. Nalja vähemalt sai,
:/
:/
LadyBug wrote:Ma ei tea..suht norm koht....suhelda saab...noh kus ei saax...aga mulle istub...kasutaja on ka isegi;)
Haha:D Hale..nüüd on mu arvamus küll muutunud..käin seal siiani..aga enamjaolt vajaduse korral. Siis kui vaja kellegagi kontakteeruda. Muidu on vabsjee kopp ees!
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
Mõttetud feimipeded,kellel pole midagi targemat teha,kui feimi taga ajada,
on hakand saastama ka teisi lehti.
http://www.youtube.com/watch?v=IsQormg4n50
Nõme!
on hakand saastama ka teisi lehti.
http://www.youtube.com/watch?v=IsQormg4n50
Nõme!
-
jenskaidar
- Raevunud härg

-sander- wrote:Kas rate.ee on lehekülg, mis avaneb siis, kui sa internetti lähed?
Kas rate.ee on lehekülg, mida sa külastad enne teisi?
Kui jah, siis oled reidipede
mul on ainult teine variant.
Endal kasutaja olemas ja umbes 5 korda päevas lihtsalt login sisse ja vaatan ega kellegil uut pilti pole ja siis välja.Ega seal reidis muud ei viitsigi teha kui aint enda pildi kommentaare chekkida ja siis välja logida.
Aga feim ajab tõesti hulluks....