Suvi on minule paratamatult kõige halvemini mõjuv aastaaeg, minus toimub dekadents: võtan mitu kilo alla, lähen kahvatumaks jne. Kuna ma olen üsna ebaseltsiv inimene, siis väljas ma ei käi ja istun kolm kuud järjest arvuti taga. Jap! Nii et võib arvata, et filmide vaatamine soiku küll ei jää.
Mul jääb täiega soiku. Nimelt ei suuda ma päevasel erksa valguse käes (jah, isegi kardinad ei aita minu puhul) filme vaadata ja õhtuti tavaliselt tegelen millegi muuga, kui kodus passimisega. Võin öelda, et suvisel ajal vaatan kuus ca 10 filmi. Sügisel jälle tärkab minus taas tõsine filmifriik ja nädalaga saab juba nii 5 filmi vaadatud.
suvel vaatan umbes sama palju filme, kui muudel kuudel. Aga kui arvestada, et vaheaeg on siis vähem, sest päeval olen ikka väljas ja õhtul vaatan, või vastupidi. Eriti raske on päeval vaadata, kui väljas on veel väga hea ilm, siis ei suuda kohe üldse keskenduda. Ja kui veel mõni sügav film ka käsil, siis on täitsa pekkis.
Ma ei oskagi t2pselt 6elda, kuidas see suhe l6puks kokku langeb, sest ilusatel ilmadel ei viitsi kyll arvuti/teleka ees passida, vaid ikka s6pradega randa vms. Kuid n2iteks vihmaste ilmade puhul v6ib minus selline soov filme vaadata tekkida, et l2hen lihtsalt videolaenutusse ja laenutan sealt omale 4-5 filmi. Usun siiski, et suhe balansseerub ja mingit m2rgatavat vahet minujaoks siiski ei toimu.
EHh, hetkel on küll filmivaatamine natuke tahaplaanile läinud. Videomängud võtavad lihtsalt tohutult aega ning ka muude asjadega vaja ju tegeleda. Juuli algusest hakkan vist jälle regulaarselt vaatama.
Suvel vaatan tavaliselt rohkem filme, sest vaba aja tõttu satun rohkem kinno. Laenutan harva ja arvutist filme ei vaata. Kino on ikka õige koht filmielamuse saamiseks.. muidugi kui kodus kodukino pole, siis sobib kodu kah.
Ralf wrote:võtan mitu kilo alla, lähen kahvatumaks jne. Kuna ma olen üsna ebaseltsiv inimene, siis väljas ma ei käi ja istun kolm kuud järjest arvuti taga.
Mine seltsi väljas päikesega, kust sa muidu D-vitamiini saad?
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA