Käsna-Kalle Kantpüksi film The SpongeBob SquarePants Movie (2004)
Bikiini Põhjas asuva Krõbeda Krabi kiirtoidurestorani omanik härra Krabi avab seal samas kõrval teisegi kiirtoiduasutuse Krõbe Krabi 2. Krabi suur edu on ajanud vihale konkureeriva restorani juhi Planktoni, kellele ei ole jäänud enam ühtegi klienti. Et olukorda parandada, varastab Plankton kuningas Neptuni krooni ning lavastab Krabi süüdlaseks. Käsna Kalle, kes soovib saada Krõbeda Krabi juhatajaks, astub ülemuse eest välja. Neptun annab talle kuus päeva aega, et kroon tagasi tuua või muidu Krabi hukatakse ...
Väga naljakas ja üllatavalt hea film. Mulle meeldis filmi algus ja väga lahe oli see,et filmis mängis ka David Hasselhoff iseennast. Naerda sai ikka kõvasti ja seksuaaslet materjali on seal küll,kuigi jah,see on lastefilm. 9/10
Kõige enam on Käsna-Kalle multika juures meeldinud ajuvabad, kuid marunaljakad sündmused, ning pehmelt öeldes omapärased tegelased. Seda pakkus ka täispikk film, aga kohati tundus ajuvabadus üle piiri minevat. Võib-olla oli multikas samasugune, ma ei tea - pole kaua aega sattunud ühtegi osa nägema, kuid mäletan vähemalt paremini. Veel ei meeldinud piraatidega algus ja nende vahepealne näitamine. Vanad tegelased olid okeid, uued nagu kuningas ja printsess ei istunud eriti hästi. Üldiselt siiski film meeldis. Mu kauaaegne lemmik Patrick oli ikka äge. 7/10