Ülihea näitleja, kes tuleb oma rollidega väga hästi toime, nagu seda üks tippnäitleja tegema peakski. Ei ole tema kohta midagi halvustavat öelda. RESPEKT! :wink:
Fear can hold you prisoner. Hope can set you free. - "The Shawshank Redemption"
Johnny Depp on seksikas, kena,ilus,inteligentne,humoorikas,pisut eksootilne...ja üleüldse maailmaparim näitleja...(vähamalt ekraanilt paistab ta sellisena!) Minu kõige kõige lemmikum:D
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
Parim! Lemmik!!...ülihea näitleja!! kena,seksikas,andekas,homoorikas,inteligentne...ja üleülse lahe... Johnny Depp lihtsalt on hea näitleja!....Tasemel! Tipp tegija!! Mõni nüüd kindlasti arvab et ma olen ullult armunud...aga ei ole...(kuigi Võiks ju:P) sest ma pole teda ju päris elus näinud ja ma ei tea temast nii palju, et ma temasse armuda saaksin!!...aga tema tegelaskujudesse võib-olla küll..ja parim ta film on kariibi-mere piraadid kus ta mängib Captain Jack Sparrow'it...seal filmis on ta üli andekas..ei kujuta absoluutselt kedagi teist tema rolli...ta oli härrasmehelik piraat...ent temas oli olemas ka see omakasupüüdlikus ja ulakus...ja talle suurepäraselt sobib meik!! Johnny Depp on parim!!
Taavi wrote:Depp oli minu meelest parim Kariibi mere piraatides. See film oli üldse vägev..
nõustun 100% sinuga. ma ei kujuta seda filmi ette kui peaosas oleks Johnny asemel keegi teine olnud,
Täiesti nõus teie mõlemaga....no ei kujuta lihtsalt kedagi teist selles rollis ette....Johnny Depp on lihtsalt parim!!!...ta oli hästi lahe...parim roll...parim film!!!
Ega kõik kõikidele ei pane ju.. Mõni hindab ikka ausalt ka... ja noh kui panebki... ju siis talle tõesti ei meeldi teised näitlejad... või tahab et Johnny olex esimene... aga noh oma asi!
LadyBug wrote:Ega kõik kõikidele ei pane ju.. Mõni hindab ikka ausalt ka... ja noh kui panebki... ju siis talle tõesti ei meeldi teised näitlejad... või tahab et Johnny olex esimene... aga noh oma asi!
See inimene paneb juba paljalt kartusest, et keegi ületab Deppi. Aga nagu ütlesid, oma asi.
Hea näitleja. Olen teda näinud umbes 4's filmis, neid nimetama ei hakka. Kõige edukam (minu jaoks muidugi) oli ta filmis "Kariibi mere piraadid." Hästi paljud mu sõbrannad fännavad teda...