TOP 10
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Kõige parem magus asi
1. Šokolaad
2. Maasikas
3. Endatehtud vahvel
4. Armastus
5. Värske mesi
6. Kellegi teise tehtud vahvel
7. Iirisejäätis
8. Pirn
9. McFlurry
10. Tiramisu
Puuvili, mida kõige vähem sallid
1. Banaan
1. Šokolaad
2. Maasikas
3. Endatehtud vahvel
4. Armastus
5. Värske mesi
6. Kellegi teise tehtud vahvel
7. Iirisejäätis
8. Pirn
9. McFlurry
10. Tiramisu
Puuvili, mida kõige vähem sallid
1. Banaan
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

- Ralf
- love <3
Zinera wrote:Ralf, mis sul viga on? Banaan on maailma parim puuvili!!!
Sa oled õigest soost, et selle kuju intrigeeriv oleks. Mind kahjuks ei vaimusta.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Ralf wrote:Zinera wrote:Ralf, mis sul viga on? Banaan on maailma parim puuvili!!!
Sa oled õigest soost, et selle kuju intrigeeriv oleks. Mind kahjuks ei vaimusta.
Sul on veel palju õppida, Ralf.
Mulle meeldis end eriti rahuldada, kui oli sitahäda. Sest mehel on pärakus närvilõpmed, mis soodustavad mõnutunnet. Ja tavaliselt tekkis mul soov end rahuldada samal ajal kui oli sitahäda. Ehk siis, mida suurem junn, seda suurem soov ja seda mõnusam seks iseendaga. Mingil hetkel õppisin ära sama tunnet ise tekitama, pistes näppu tagumikku. Siis mitu näppu ja siis terve rusikas. Hea abimees oli vibraator, tavaline riist, mida enamasti naistele soovitatakse. Ja ma hakkasin ette kujutama, kuidas teine mees mind pärakusse kepib. Ning hakkasin täitsa mõistma homosid, kes seda praktiseerivad. Ning hakkasin ette kujutama, et olen homo. Tahtsin proovida seksi meestega. Ajasin ennast täiesti karvadest paljaks kubeme piirkonnast. Et kui juhus tuleb, siis ei peaks häbenema. (Inno Tähismaa)
duttiv wrote:Zinera wrote:Ralf, mis sul viga on? Banaan on maailma parim puuvili!!!
*köhhköhh* banaan pole puuvili *köhhköhh*
Maailma suurim rohttaim või puuvili...almost the same
Last edited by Zinera on 03. March 2011, 10:46, edited 1 time in total.
duttiv wrote:Puuvili, mida kõige vähem sallid
5. Virsik
I could eat a peach for hours.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker