Digitaalselt taastatud "Nukitsamees" esilinastub kinos Artis
Reedel, 14. mail jõuab publiku ette programmi "Eesti film 100" raames digitaalselt taastatud muusikaline lastefilm "Nukitsamees", mis valmis 1981. aastal stuudios Tallinnfilm.
AvP_75 wrote:Tunnistan ausalt üles, et ma pole mitte kunagi "Nukitsameest" näinud.
Sama, mis öelda, et pole "Kevade"'t näinud..nothing to be proud of..
Kusjuures, "Kevadet" olen näinud (samuti "Suve" ja "Sügist") ja reaalselt olen tegelikult näinud paar katkendit "Nukitsamehest" mingi saate käigus, kuid algusest lõpuni pole seda kunagi vaatanud. Nähtud katkendid ka mingit huvi ei pakkunud.
Kickflick wrote:Mõttetu ettevõtmine mu arust. Las olla Eesti filmiklassika nii nagu ta tehti kunagi, milleks nüüd äkki vaja digitaalselt taastada seda.
Sa vist pole hästi aru saanud, mida taastamine tähendab...
Kickflick wrote:Mõttetu ettevõtmine mu arust. Las olla Eesti filmiklassika nii nagu ta tehti kunagi, milleks nüüd äkki vaja digitaalselt taastada seda.
Olen küll kusjuures, aga sa pole mu postitusest hästi aru saanud...
Olen küll kusjuures, aga sa pole mu postitusest hästi aru saanud...
Ilmselt ikkagi ei ole ju. Restaureerimise käigus taastataksegi filmi esialgne välimus, "nii nagu ta tehti kunagi".