kkssuur wrote:King Kong saab, peaks saama, eriefektide Oscari.
Nominatsioon sellele Oscarile peaks kül 99% kindel olema, aga sellel on võimsaid konkurente nagu "Star Wars III", "Maailmade sõda" ja "Narnia kroonikad".
Arvatavasti kandideeriba ka filmi "Brokeback Mountain" lavastaja Ang Lee parima lavastaja Oscarile, aga mina loodan, et Spielberg kandideerib ja võidab, aga eks näe mis saab.
kkssuur wrote:Loodan siiski, et geifilmid ei saa midagi. Muidugi, kujutab see elu teistpidi ja mõnes mõttes on see isegi huvitav, aga ma jälestan geisid.
Ka mina jälestan geisid, kuid sellest hoolimata võib see olla hästi tehtud ja hea film.
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10 Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10
kkssuur wrote:Loodan siiski, et geifilmid ei saa midagi. Muidugi, kujutab see elu teistpidi ja mõnes mõttes on see isegi huvitav, aga ma jälestan geisid.
Ka mina jälestan geisid, kuid sellest hoolimata võib see olla hästi tehtud ja hea film.
aww... see on ikka suhteliselt kitsarinnaline.. film ei pea sellepärast kohe kindlasti mitte halb olema ju.. samas isiklik arvamus kellegi seksuaalse orientatsiooni suhtes on hoopis teine teema. niiet vahet pole.
aga ma loodan küll, et Brokeback Mountain hea on. heath ledger ja jake gyllenhaal on nii kompud mõlemad ju : D