Halle Berry sündis 14. Augustil aastal 1966 Ohios. Ta ema on kaukaaslane, isa aga afroameeriklane. Halle kasvas koos emaga, sest tema vanemad lahutasid , siis kui Halle oli alles 4-aastane. Tal on ka vanem õde Heidi, kes on temast võõrutatud. Halle õppis Heskett Middle School'is, mis asus Bedfordis, Ohios . Tema esimene film oli ''Jungle Fever'' (1991).
Ei tea. Ei istu eriti. "Monster's Ball" suutis ta kuidagiviisi ära rikkuda. "Swordfish'is" oli tema põhitöö tisside näitamine ja "Gothika" rolliga ei saanud ta lihtsalt hakkama. Võib-olla ma pole end Halle Berry filmidega piisavalt harinud, ent senine mulje pole just parim.
Fletchu wrote:Ei tea. Ei istu eriti. "Monster's Ball" suutis ta kuidagiviisi ära rikkuda. "Swordfish'is" oli tema põhitöö tisside näitamine ja "Gothika" rolliga ei saanud ta lihtsalt hakkama. Võib-olla ma pole end Halle Berry filmidega piisavalt harinud, ent senine mulje pole just parim.
Ja Catwomani eest sai ta ju Razzie, nii, et kui need kaks postitust kokku panna, võiks arvata, et tegemist kõige kehvema naisnäitlejaga üldse...
Fletchu wrote:Ei tea. Ei istu eriti. "Monster's Ball" suutis ta kuidagiviisi ära rikkuda. "Swordfish'is" oli tema põhitöö tisside näitamine ja "Gothika" rolliga ei saanud ta lihtsalt hakkama. Võib-olla ma pole end Halle Berry filmidega piisavalt harinud, ent senine mulje pole just parim.