Angelina Jolie
Moderator: Meeskond
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Ta sündis 1975 aastal Californias, USA-s. Tema täisnimi on Angelina Jolie Voight. 11 aastaselt hakkas ta õppima näitlemist. 16 aastaselt töötas ta profesionaalse modellina Londoni, New Yorkis. Lisaks osales ta muusikavideodes. Eelkõige teame teda Lara Croft-ina ("Lara Croft: Tomb Raider (2001)", "Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life (2003)"). Tuntud filmid on veel "Gone in Sixty Seconds (2000)", "Original Sin (2001". Ta on olnud kaks korda abielus. Esimesel korral Jonny Lee Miller-iga. Teisel korral Billy Bob Thornton-iga, kellega tal on ka üks laps (Maddox Chivan Thornton Jolie). Nüüd on ta uuesti lahutatud.
Terviklikku tutvustust loe siit.
Ta sündis 1975 aastal Californias, USA-s. Tema täisnimi on Angelina Jolie Voight. 11 aastaselt hakkas ta õppima näitlemist. 16 aastaselt töötas ta profesionaalse modellina Londoni, New Yorkis. Lisaks osales ta muusikavideodes. Eelkõige teame teda Lara Croft-ina ("Lara Croft: Tomb Raider (2001)", "Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life (2003)"). Tuntud filmid on veel "Gone in Sixty Seconds (2000)", "Original Sin (2001". Ta on olnud kaks korda abielus. Esimesel korral Jonny Lee Miller-iga. Teisel korral Billy Bob Thornton-iga, kellega tal on ka üks laps (Maddox Chivan Thornton Jolie). Nüüd on ta uuesti lahutatud.
Terviklikku tutvustust loe siit.
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
- virsikukompott
- Batman alustab

Mulle meeldis ta selles filmis, kus ta koos Denzel Washingtoniga mängis. Mulle ei tule selle nimi meelde. Nii huvitav film oli minu meelest
. Mulle meeldib, et ta Kambodža inimesi aitab. Ta peakski sellele keskenduma. Mul poleks kahju kui ta enam ei näitleks.
Have you ever heard the story about the little engine that could?
Tyrkiis wrote:Mulle meeldis ta selles filmis, kus ta koos Denzel Washingtoniga mängis. Mulle ei tule selle nimi meelde.
the bone collector
angelina jolie'l on olnud õlgadel ka mõni päris raske roll, ja kuigi enamasti on teda nähtud hollywoodi actionfilmides püssipaugutajana, võib ta ka olla suurepärane draamanäitleja - näiteks oli ta suurepärane filmides nagu gia ja foxfire. üleüldse, ta on kena ja tore, ja südamega asja juures. kiidusõnad :)