Nicole Kidman
Moderator: Meeskond
Nicole Kidman
Nicole Kidman
Nicole Kidman sündis 1967 aastal, Honolulus, kuid rahvuselt on ta austraallane. Enamvähem kohe peale Nicole sündi kolis nende perekond Washingtoni. Noorena tegeles ta balleti ja näitlemisega. Filmimaailma debüüdi tegi ta 16 aastaselt Austraalia filmis "Bush Christmas", mis valmis aastal 1983. Samal aastal lahkus Kidman ka keskkoolist, et keskenduda täielikult näitlemisele.
Enda esiemese kuulsaima etteaste tegi ta aastal 1989. USA filmis "Dead Calm".
Tänaseks on Nicole Kidman mänginud sellistes kassahittides, nagu "Cold Mountain", "Moulin Rouge", "Panic Room" jpt.
Terviklikku tutvustust loe siit.
Nicole Kidman sündis 1967 aastal, Honolulus, kuid rahvuselt on ta austraallane. Enamvähem kohe peale Nicole sündi kolis nende perekond Washingtoni. Noorena tegeles ta balleti ja näitlemisega. Filmimaailma debüüdi tegi ta 16 aastaselt Austraalia filmis "Bush Christmas", mis valmis aastal 1983. Samal aastal lahkus Kidman ka keskkoolist, et keskenduda täielikult näitlemisele.
Enda esiemese kuulsaima etteaste tegi ta aastal 1989. USA filmis "Dead Calm".
Tänaseks on Nicole Kidman mänginud sellistes kassahittides, nagu "Cold Mountain", "Moulin Rouge", "Panic Room" jpt.
Terviklikku tutvustust loe siit.
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
Re: Nicole Kidman
Asko wrote:Kuulsaimad filmid, kus ta mänginud on on: "Cold Mountain", "Moulin Rouge", "Panic Room".
Ei tahaks küll rõõmurikkuja olla, kuid Panic Roomis staaritses hoopis Jodie Foster :roll:
- isabel archer
- Teadmata kadunud

Muide :lol: tema Pidi Panic Roomis mängima,kuid vigastas võtete ajal jalga.õigemini oli tal vigastus juba Moulin Rouge'is aga siis see läks tõsisemaks.Ja nuud ei saa ta enam joosta.... :cry:
Pain passes but love remains/Whatever you do in your life don't give up your own dreams/On the way back the storm came up.I threw up for then minutes and thougt 'Yeah this is glamour'/Acting is a chil's game with adult rules/
Nicole
Nicole
- isabel archer
- Teadmata kadunud

Parimparimparim...ülemõistuseinimene...lihtsalt ingel......Mu parim sõbranna.
:wink: ....ingel...võin julget öelda et tema on holliwoody kuninganna....Isabella ja Conoor on üle kõige...Ja Keith on nii numpsik...oleks isegi võinud temaga abielluda...
ops:
Pain passes but love remains/Whatever you do in your life don't give up your own dreams/On the way back the storm came up.I threw up for then minutes and thougt 'Yeah this is glamour'/Acting is a chil's game with adult rules/
Nicole
Nicole
Näitleja, kes on niivõrd kuulus ja vast ka tunnustatud, aga ma pole kunagi mõistnud miks...Kahjuks olen vaid paari filmi näinud temaga, vist. Pole siiani jätnud ka mingi silmipimestavat muljet. Maitse asi.
"Moulin Rouge" oli päris hea, kuid sellegipoolest ei avaldanud Kidman mulle muljet oma rolliga.
"Moulin Rouge" oli päris hea, kuid sellegipoolest ei avaldanud Kidman mulle muljet oma rolliga.
- isabel archer
- Teadmata kadunud

jaa ma ootan ka seda täiega...ja vahepeal käin Vaatan happy Feety'i kus õhel pingvinil tema hääl on ja kus ta koos Huh jackmaniga laulab...täiega lahe..ei jõua oodata...
Nicole
Nicole
-
janely2222
- Teadmata kadunud