Jim Carrey Newmarket, Ontario, Kanada (17.01.1962)
Sündis 1962 Ontarios, Kanadas. Tema sünninimi on James Eugene Carrey. Ta sündis neljalapselisse peresse kõige nooremana. On olnud kaks korda abielus. Esimesel korral Melissa Womeriga, kellega on ka Jimi ainuke laps - tütar Jane. Teisel korral oli abielus Lauren Holly'iga. Jim on võitnud kõige rohkem MTV filmiauhindu, 9. Tuntumad filmid "Ace Ventura: Loomade detektiiv", "Ace Ventura: Ürgne kutse", "Mask", "Batman igaveseks".
Kuidas kellelegi, mulle meeldib ja minu arvates on naljakas. Mõne arvates pole ka Monty Python naljakas, või lavakoomika, või karikatuurid, või ... jne. Kui nii võtta, polegi maailmas ühtengi naljakat asja... või siis teistpidi: absoluutselt iga asi on naljakas.
Minu arust ka kuidas kellelegi. Nii Jim Carrey kui Monty Python on küllaltki naljakad. Laupäeval tuli telekast "Man on The Moon". Väga tahtsin näha. Aga olin sel hetkel parasjagu kohas, kus pold isegi mobiililevi. Pidi hea olema.
Ta tundub kõikides rollides nii ühesugune. Selles mõttes, et ta mängib alati mingit veidrat tüüpi ja siis ta lollitab ja grimassitab ja ma ei tea :lol: mõnes filmis on tal natukenegi tõsisem roll, aga põhiliselt on ta ikkagi Jim Carrey. Inimesed kas naeravad tema üle või vaatavad teda nagu imelikku. Ma kaldun vist sellesse teise äärmusesse. Ta võiks osata igasuguseid tegelasi mängida. Nagu näiteks Johnny Depp, tema on kõiksugu erinevaid tüüpe mänginud. Kõige rohkem meeldib ta mulle filmis "Kaablikutt". See on kuidagi nii naljakas :lol:
Have you ever heard the story about the little engine that could?
Kumminägu Jim Carrey.Ta on kuidas kunagi,sõltub enamasti minu jaoks minu meeleolust kui ma mingit tema filmi vaatan. Vahest tundub,et ta pingutab üle jah,aga vahest on jälle küllaltki naljakas.
Kunagi meeldis rohkem, kuid kui praegu mingi Bruce Almighty taoline film telekast tuleks, siis arvatavasti vahetaks kanalit. Mees on minu jaoks oma aja ära elanud...