Mel Gibson
Moderator: Meeskond
Mel Gibson
Mel Gibson
Peekskill, New York (03.01.1956)
Ta sündis 1956 aastal New Yorkis, USA-s. Tema tegelik nimi on Mel Columcille Gerard Gibson. 1968. aastal kolis Mel-i perekond Austraaliasse. Oma filmi karjääri alustas ta Austraalias, debüüdi tegi filmis \"Mad Max\" (1979). Debüüdi USA-s tegi Mel aastal 1984 filmis \"The Bounty\" (1984). 1980. aastal abiellus Robyn Moore-iga, kellega tal on seitse last. Tänaseks on Mel Gibsonist saanud üks kuulsamaid USA näitlejaid ja lavastajaid.
Loe täielikku tutvustust siit
Peekskill, New York (03.01.1956)
Ta sündis 1956 aastal New Yorkis, USA-s. Tema tegelik nimi on Mel Columcille Gerard Gibson. 1968. aastal kolis Mel-i perekond Austraaliasse. Oma filmi karjääri alustas ta Austraalias, debüüdi tegi filmis \"Mad Max\" (1979). Debüüdi USA-s tegi Mel aastal 1984 filmis \"The Bounty\" (1984). 1980. aastal abiellus Robyn Moore-iga, kellega tal on seitse last. Tänaseks on Mel Gibsonist saanud üks kuulsamaid USA näitlejaid ja lavastajaid.
Loe täielikku tutvustust siit
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
-
Aaron Zapashniy
- Teadmata kadunud

Re:Note!
minu arust on ta jummala seksikas näitleja! ma suudleks temaga ja teeks voodis teate küll mida :wink: :wink:
http://utenti.lycos.it/sanrise/ look it ;) PRSjkPTv8y robo
V wrote:vanus ei loe absoluutselt.Kõik oleneb,kui noorelt inimene tunneb ennast hinges ning kui hästi ta nahk on säilinud.muu on bullshit.ja ta on 50.LynyrdSkynyrd wrote:No 50 on ikka ka suht rõve, pealegi jäi kuskilt kõrvu, et ta on 60...
Pooldan V mõtlemisviisi. Sümpaatsus (meeldimine, armastus.. misiganes) ei küsi vanust.
Mel Gibson on suurepärane näitleja ning ka tema lavastatud filmid meeldivad mulle. Palju õnne talle sünnipäevaks!!!
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA