Sacha Baron Cohen

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee näitlejate kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Sacha Baron Cohen

Post by Kaido »

Sacha Baron Cohen

Juudipäritolu koomik Sacha Baron Cohen, paljudele tuntud kui Borat ja Ali G, sündis 1971. aastal Londonis. Enda esimese suurema filmiprojektiga sai Sacha hakkama 2002 aastal, kui osales komöödias "Ali G Indahouse", millele järgnes ka TV-Show. Ülisuure kuulsusa ja ka kurikuulsuse saavutas Sacha Baron Cohen aga siis, kui alustas "Borati" projektiga, mille kõrghetkeks kujunes 2006 aastal valminud film "Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan", mis pälvis avalikkuse tähelepanu terves maailmas. Kusjuures Borati kehastamiseks pidi Sacha 6 nädalat kasvatama enda kehakarvu ja juukseid.

Täielikku tutvustust loe siit.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Kurikuulus Borat, endale pole küll mingit muljet avaldanud...
ImageImageImage
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

Post by Weirdo »

Seni pole tegelikult ühtki tema filmi näinud. On nagu kuidagi kaugelt mööda "käinud". Enne "Boratit" muidugi.
Aga päris kena mees :P
Priit
Ristiisa
Ristiisa

Post by Priit »

Kusjuures imo võiks tema pildi ära vahetada. Ta pole ju päriselus Borat!
There was a HOLE here. It's gone now.
trintsu111
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by trintsu111 »

ei meeldi eriti......
polegi tegelikult peale borati ühtegi filmi näinud temaga..
aga ta siiski selline.. ma ei tea.. mõned näitlejad lihtsalt on sellised keda filmides eriti näha ei sooviks ja tema on üks nendest :?
komöödia näitlejate juures on minu arust tähtis see et nad oskaks ilusasti ja armsasti naeratada :)) nagu adam sandler ja owen wilson 8)
Storm
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Storm »

No ma ei saa :D , tema tegelaskujud (v. a. Bruno), on lihtsalt nii pullid. Ylek6ige on ikka Ali G, olen alati k6veras, kui ta intervjuusid vaatan. Mees ise on aga hoopis teistsugune. David Letterman'is oli ta v2ga intelligentne ja shikk. Minu arvates yks parim koomik yldse.
Legalize IT!
albski
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by albski »

parim koomik, pean teda uue komöödia stiili alustajaks. Nii ali-G kui ka boratis on tegu ju inimestega kes ei tea et sasha lolli mängib. Reaktsioonid on 1000 korda paremad kui ükski näitleja suudaks välja mängida.
Hea Aasta
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Hea Aasta »

Nii tema "Borat" kui ka "Brüno" nähtud. Ütleme nii, et mees oskab kompida komöödia piire (ning ehk isegi ületada)! Saksa keele aktsent on tal pro! :D
rakitic14
Batman alustab
Batman alustab

Post by rakitic14 »

Minuarust see mees on väga väga hea näitleja,oskab igasuguseid erinevaid rolle väga hästi välja mängida (Y)
10/10
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Re: Sacha Baron Cohen

Post by Forzelius »

ImageImageImage
Post Reply