Kristen Stewart

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee näitlejate kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Kristen Stewart

Post by Rain »

Kristen Stewart
California, Los Angeles (09.04.1990)

Juba väga noores eas näitlemisega tegelemist alustanud Kristeni tähelend hakkas algust saama 8-aastaselt, mil ta algkooli jõulunäidendis osaledes jäi silma talendiagendile, kes pärast näidendit tuli temaga jutule. Peagi hakkaski Kristenile tulema väikerolli pakkumisi teleekraanidel.

Tema esimese suuremat sorti rolli sai ta 10-aastaselt, mil ta sai osa filmis "The Safety of Objects" (2001). Juba aasta pärast jõudis kinolinadele kassahitt "Paanikatuba" (2002), mis osutus väga edukaks ning Kristen nomineeriti tema silmatorkava rollisoorituse eest Noore Artisti Auhinnale, mida ta tahest tahtmata ei võitnud.

Olles saanud väga positiivset vastukaja "Paanikatoa" rollisoorituse eest, liitus ta järgmisena filmi "Cold Creeki häärber" (2003) näitlejaskonnaga. Kuigi see film küll ei osutunud kinolinadele tulusaks, nomineeriti teda sellegipoolest taas tema rollisoorituse eest Noore Artisti Auhinnale, mida ta jälle taaskord ei omandanud.

Pärast tema järgmist filmi, "Speak" (2004), sai ta teismelise laulja rolli filmis "Tagasi looduse rüppe" (2007). Taaskord nomineeriti teda Noore Artisti Auhinnale, kuid siiski kolmandat korda suutiski ta selle omandada.

18-aastaselt sai ta osa hittfilmist "Videvik" (2008), mille rollisoorituse eest on ta omandanud mitmeid auhindu, kaasa arvatud MTV Parima Naisosatäitja auhinna. Kuna "Videviku" film osutus niivõrd edukaks, otsustati selles luua lausa filmisaaga. Kristenit võib näha veel ka saaga kahes järgnevad filmis ning ka neljandas filmis, millest teine osa on hetkel veel filmimisel.

Olles tähelennus Videviku saaga saatel, jätkab ta kõikumatult esinemist kinolinadel, omandades väga mitmekülgseid rolle.

Loe täielikku tutvustust siit
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: Kristen Stewart

Post by Rasmus »

Ma arvasin, et ta on veits vanem. Ja poleks osanud pakkudagi, et ta juba kümne-aastaselt esimeses filmis osales. Arvasin, et "Twilight" oli ta esimene film. :))
Aga võta näpust.
Defexer
Ristiisa
Ristiisa

Post by Defexer »

Ainuke film kus ta meeldis on "The Runaways" aga Twilight tõmbab minujaoks selle näitleja täiesti outi.
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rasmus »

Defexer wrote:Ainuke film kus ta meeldis on "The Runaways" aga Twilight tõmbab minujaoks selle näitleja täiesti outi.

"Runaways" oli kahtlemata hea film ja Kristen on alati lahe... aga kas sa oled kõik "Twilightid" ära vaadanud? Paljud on näinud ainult esimest osa või üldse mitte ühtegi, kuid sellest olenemata kogu saagat (k.a fänne ja näitlejaid) vihkavad. Mulle endale esimene film ei meeldinud (liiga veniv ja aeglane), aga kolmandat käisin isegi kinos vaatamas ja sain jumala hea elamuse. "New Mooni" nägin hiljuti Kanal 2 pealt ja seegi meeldis mulle. Umbes poolt sellest "Koidukuma" I osast olen ka näinud, seda ei saa samuti väga jubedaks nimetada. wadeva
Defexer
Ristiisa
Ristiisa

Post by Defexer »

Kas mulle tundub aga sulle kohe meeldib igale postile vastata. :)) Ma muidu olen Twilighti kahte osa näinud. Esimene, mis oli enamvähem kuid ma kirusin end lolliks arad ja pussyd mõned saavad olla (jah, mul oli häbi vaadata) ja kuna õde tahtis teist vaadata siis olin pm kohustatud ning see oli veel minujaoks veel igavam. Kokkuvõttes veendusin selles, et mina rohkem neid ei vaata.
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Ronet »

Videvik lõpetab ja Lumivalguke alustab. Loodan väga, et sellest mingit uut frantsiisi ei tule.
Draama ja dramedy žanri filmides on ta mulle alati meeldinud.
Päevik | 2021
Image
Image
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rasmus »

Level wrote:Videvik lõpetab ja Lumivalguke alustab. Loodan väga, et sellest mingit uut frantsiisi ei tule.

Aga palun...
Defexer
Ristiisa
Ristiisa

Post by Defexer »

Kristen lasi ilusti oma kullakallist Edwardit vahelt ja ei teadnudki, et ta selline väike hoorake on. Siiamaani ainult The Runaways silma jäänud, sest seal ta sai väga ilusti oma osaga hakkama.
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by uLtImAtEcRiTiC »

Nüüd saab armukesega veel kahe filmi jagu koos hullata. Kui vaid Videviku kaelast ära saaks...
Ralf
love <3

Post by Ralf »

uLtImAtEcRiTiC wrote:Nüüd saab armukesega veel kahe filmi jagu koos hullata. Kui vaid Videviku kaelast ära saaks...

Ma ei kujuta ette sellise suhte jätkumist, pidades silmas selle toodud emotsionaalset kahju mõlemale osapoolele. "Snow White" režissöör ka ju abielus & lastega.
ruut
Ristiisa
Ristiisa

Post by ruut »

Alles siis kui nad lahku läksid sain ma teada et nad olid olnud paar.
Pixie
gatehead
gatehead

Post by Pixie »

ruut wrote:Alles siis kui nad lahku läksid sain ma teada et nad olid olnud paar.

Ehh, ma polnudki siis ainus.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Pixie wrote:
ruut wrote:Alles siis kui nad lahku läksid sain ma teada et nad olid olnud paar.

ImageImageImage
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by uLtImAtEcRiTiC »

Forza wrote:
Pixie wrote:

Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Ronet »

Miks see üldse ühte keskmist filmiveeblast kottima peaks? Meil ei ole siin ju nii twi hard fänne minu teada..
uLtImAtEcRiTiC wrote:
Forza wrote:
Pixie wrote:Alles siis kui nad lahku läksid sain ma teada et nad olid olnud paar.

Igatsete IMDb Daily Poll'i, jah?
Päevik | 2021
Image
Image
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Post Reply