Kevin McCallister (Mike Weinberg) peab jõulude ajal olema isa (Jason Beghe) rikka sõbranna Natalie (Joanna Going) villas. Maja on täis kõikvõimalikku tehnoloogiat ja Kevin avastab peagi, et see on vägagi kasulik, kui kurjategijad Marv (French Stewart) ja Vera (Missi Pyle) välja ilmuvad. Selgub, et nad plaanivad röövida noore printsi, kes seda maja külastama peaks. Kuna isa ja Natalied ei ole kodus, peab Kevin kahe pätiga ise hakkama saama.
tahate oksendada? milleks näppe kurku toppida? vaadake seda filmi!
nagu, see oli tõepoolest SAAST, näitlejatööd oli ilge null, kõik oli sitt, ausaltöeldes, ema küsis, miks sa selle peale naerad, ei ole ju naljakas, mina naersin hoopis selle labasuse ja odavuse peale!
Kõige kehvem osa minu arust ja see jääb nagu väga alla kolmele eelnevale osale...Polnud nagu üldse huvitav...10 minutit vaatasin ja siis enam ei viitsinud vaadata...
Fletcher wrote:tahate oksendada? milleks näppe kurku toppida? vaadake seda filmi!
nagu, see oli tõepoolest SAAST, näitlejatööd oli ilge null, kõik oli sitt, ausaltöeldes, ema küsis, miks sa selle peale naerad, ei ole ju naljakas, mina naersin hoopis selle labasuse ja odavuse peale!
Täielik crap, kuigi mõnes kohas suutis see film mind naerma panna. Marv ütles Verale vanglasse mineku peale, "Pole midagi hullu, kolmapäeviti antakse liha". Muidu oli saast küll.