Võluri õpipoiss

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Võluri õpipoiss

Post by Soprano »

Võluri õpipoiss

The Sorcerer's Apprentice

Balthazar Blake (Nicolas Cage) on meisterlik võlur, kes elab keset tänapäevast Manhattanit, püüdes linna kaitsta oma põlise vihavaenlase Maxim Horvathi (Alfred Molina) eest. Balthazar ei suuda seda teha üksinda, seepärast võtab ta appi Dave Stutleri (Jay Baruchel), pealtnäha tavalise tüübi, kelles näib peituvat varjatud andeid. Võlur annab enda õpilasele nõiakunsti kiirkursuse ja üheskoos püüab see kokkusobimatu paar peatada pimeduse jõud. Dave peab võtma kokku kogu oma vapruse, et üle elada kurnav väljaõpe, päästa linn ja võita unistuste tüdruku süda.

"Võluri õpilane" on hoogne seiklusfilm, milles ähmastuvad piirid reaalse ja fantaasiamaailma vahel, kui iidne võitlus hea ja kurja vahel lööb lõkkele tänapäeva suurlinnas.

http://www.forumcinemas.ee

Täielikku tutvustust loe siit.
Last edited by Soprano on 24. June 2010, 23:32, edited 1 time in total.
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

Post by LiveForThis »

Cage`i soeng ja võlurimüts :shokeeritud:
Ei tundu eriti hea, kuigi kindlasti vaataks kunagi.
Kidd
Ristiisa
Ristiisa

Post by Kidd »

Visuaalselt puhas kuld. Kahjuks on filmil tüüpiline koomiksikangelase sündroom küljes ehk kangelane on tegelikkuses täielik nohik, kellel tuleks püksid iga päev perse vahele tõmmata või siis saamatu teismeline. A mis sa perefilmist ikka tahad.

8/10
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Parem kui "Percy Jackson & the Olympians", kuid erilist muljet siiski ei avaldanud. Nicolas Cage vaimustab mind kohati - ma ei saa aru, kas ta on geenius ja oskab selliseid rolle nii peene naeruväärsusega välja mängida või on ta lihtsalt rumal. Igatahes oli suur osa tema stseenidest ebataotluslikult naljakad, teda oli raske tõsiselt võtta... ja ta nägi välja nagu minu kube circa oktoober. Lastele peaks film siiski meeldima.

4/10
Pixie
gatehead
gatehead

Post by Pixie »

Peale ülilahedate eriefektide ja selle, et maagiat seletati teadusega, ei üllatanud see film absoluutselt mitte millegiga. Pahad oli nii traditsiooniliselt halvad kui üldse olla saab. Nohiklik peategelane oli lõpuks oskuslik võlur ning sai veel tüdruku ka. Ülla.
damon
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by damon »

Efektid head, stoori etteaimatav, peale Cage'i ja Molina oli teiste näitlejatöö nõrk.
Kokkuvõttes selline tore lastefilm.

6/10
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Post by CM-Girl »

Mulle meeldis Cage selles rollis. Tema oli vast ainukene kes selle filmi vaadatavaks tegi. Lemmikstseenid:Balthazar vs Horvath.

6/10
CyberRax
Eliit

Re: Võluri õpipoiss

Post by CyberRax »

Ilmselt olen ma ainus kes asjale nii vaatab, aga ma tundsin tõsist puudust "Kame-hame-HAAAAAAAAAAA!" sõjahüüust kui järjekordne "maagiline tulepall" teele saadeti. Kuna kogu film nii mõjus - Disney tõlgendus "Dragon Balli" anime suvalisest episoodist.
Cage mängis jälle sedasama tüüpi keda ta alati mängib, Molina oli mage, Belucci oli lihtsalt ajaviiteks sisse topitud, Baruchel põhimõtteliselt sellesse rolli sobis, aga polnud samuti midagi erilist. Ainus kes mingistki otsast usutav tundus oli Palmer ja temagi tegelaskuju oli lahjavõitu. Äärmiselt tobe lõpp ning veelgi tobedam tiitrite järgne stseen. Aga Molina "õpipoiss" ning tema saatus olid lahedad.
Kokkuvõtlikult: keskpärane Disney lastefilm mida kannatab muu tegevuse kõrvale poole silmaga vaadata. 5/10.

Image VS Image
ja
Image VS Image
Movies don't create psychos, they just make psychos more creative!
Post Reply