Mesrine: Surmatung
L'instinct de mort
Jacques Mesrine (Vincent Cassel) oli 1936-1979. aastatel elanud prantsuse gängster, kes kogus tuntust eelkõige pangaröövlina ning skandaalsete põgenemistega vanglatest. Film toob vaataja ette Mesrine äkilise ja ebatavalise elu, mida ilmestab eelkõige tema enda üleolev ja ülbe käitumine võimude suhtes, mis sundis neid võtma kasutusele ekstreemseid vahendeid.
Filmi aluseks on Jaques Mesrine'i autobiograafiline teos "L'instinct de mort".
�levaate kirjutanud: Spellbound
Täielikku tutvustust loe siit.
Mesrine: Surmatung
Moderator: Meeskond
- Spellbound
- Ristiisa

Olin varem teise osa ära vaadanud ja siis sattusin poes kogemata esimese osa DVD peale mis maksis 25 eeku
ja mille ma silmagi pilgutamata omale soetasin, aga mitte seda ma ei tahtnud öelda vaid hoopis seda kui suurepärase filmiga on tegu ja kui hea näitleja on Vincent Cassel 10/10 (p.s. oma üllatuseks ma filmiveebi näitlejate hulgast teda ei leidnud
)
- Spellbound
- Ristiisa

delete wrote:Olin varem teise osa ära vaadanud ja siis sattusin poes kogemata esimese osa DVD peale mis maksis 25 eekuja mille ma silmagi pilgutamata omale soetasin, aga mitte seda ma ei tahtnud öelda vaid hoopis seda kui suurepärase filmiga on tegu ja kui hea näitleja on Vincent Cassel 10/10 (p.s. oma üllatuseks ma filmiveebi näitlejate hulgast teda ei leidnud
)
Hmm...Maximas maksid mõlemad osad eraldi 49 krooni, aga kui kuskilt veel 25-ga saab, siis on küll lahe. Mis pood müüb siis nii odavalt?
Naljakas on veel see, et Prantsusmaal olles märkasin, et hinnaks on nii umbes 10-15 eurot, aga siinkandis hoopis 25-49 krooni
Vaataks mõlemad osad uuesti. Tõesti kuradima hea kraam
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- Spellbound
- Ristiisa

delete wrote:Minu meelest ma sain ta säästukast
Siis on hea. Homme tõttan vaatama, kas leian ka endale mõne
LEVEL 1
LEVEL 1
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

- Spellbound
- Ristiisa

Kahju kui nii on, aga äkki mõnes lasna omas veel sitsib mõni riiulis. Ehk veab.
LEVEL 1
LEVEL 1