Varemed

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Varemed

Post by Kaido »

Varemed
The Ruins

Grupi sõprade puhkus Mehhikos muutub täielikuks õudusunenäoks, kui otsustatakse minna dzunglisse külastama iidset templit, kus toimuvad väljakaevamised. Huvitavast ekspeditsioonist saab aga võitlus elu ja surma peale, kuna templi varemetes elab midagi iidset ja kurjakuulutavat.

Täielikku tutvustust loe siit.
Kidd
Ristiisa
Ristiisa

Re: Varemed

Post by Kidd »

Mõnus film on. Evil is coming.

7/10
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
hullmees
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by hullmees »

ei meeldi 3/10
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Huvi Scott B. Smithi hiljuti avaldatud raamatu põhjal tehtud ja tema enda kirjutatud The Ruinsi vastu tekkis siis, kui filmi linastumise ajal levisid jutud, et tegu on ühe omanäoliseima ja värskeima õudusfilmiga, mis horroržanri uusversioonisaju keskel vähemalt osaliselt äratab ja mis tänu oma võikale amputatsioonistseenile ka karastunumaid filmivaatajaid rabab. Olles lõpuks Unrated versiooni ära vaadanud, ei oleks ma küll nii optimistlik, kui paljud kriitkud (sest olgem ausad, Prom Nightide ja The Eye'de keskel on The Ruinsi RT skoor 45% ikka päris kõva sõna), kuid tõepoolest, sädet filmil natuke oli ja halb ei saaks antud teose kohta öelda...
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Käisin ka eile vaatamas seda filmi, alguses oli mul selline mõte, et väga mõttetu, mingid taimed liiguvad ringi, see oli nagu mingi muinasjutt :)) , aga filmi keskpunktis oli juba piisavalt hea. Aga õudust jäi natuke väheseks.
7/10
snufffy
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by snufffy »

kusjuures ma arvasin ka et see film on mõtetu jne , aga tegelikult mulle meeldis . jalgade lõikamise koht oli ikka päris jõhker . hea film oli :)
7 ,5 / 10
Defexer
Ristiisa
Ristiisa

Post by Defexer »

Vaatasin ka Unrated versiooni ära ning mida film edasi läks seda kõhedamaks hakkas ka endal olema. Täitsa mõnus vaatamine 6/10
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Kusjuures täitsa istus. Huvitav kurjus, mille vastu võitlus käis, oli vast võti selle jaoks. Äge oli ka see, et suur osa piinadest ja õudustest oli vaimne, mitte füüsiline. Midagi teistsugust. Natuke parem kui
Spoiler :
The Happening.
ImageImageImage
Post Reply