Kindrali tütar

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Ristop
Raevunud härg
Raevunud härg

Kindrali tütar

Post by Ristop »

Kindrali tütar
The General's Daughter

Thriller sõjaväepolitsei detektiivist (John Travolta), kes uurib mõjuvõimsa kindrali tütre mõrva. Näib, et samuti sõjaväes teeninud naist oli enne tapmist vägistatud ja kuriteopaik viitab mingile veidrale rituaalile. Mida kaugemale detektiiv juurdlusega jõuab, seda hämaramad saladused päevavalgele tulevad ja niidiotsad paistavad viivat armee kõrgema juhtkonna juurde .

Täielikku tutvustust loe siit.
Who needs reasons when you've got heroin.
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Magedavõitu põnevik, ainsaks heaks küljeks on see vägistamisstseen, see ajab mind alati kuumaks ja seepärast vaatan alati kui telekast tuleb. :))
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

Re:

Post by Zinera »

Ralf wrote:Magedavõitu põnevik, ainsaks heaks küljeks on see vägistamisstseen, see ajab mind alati kuumaks ja seepärast vaatan alati kui telekast tuleb. :))

Tõsiselt haige...

-------------------------------------
7/10

Filmist rääkides ütleks, et algus oli kuidagi igav ja venis, kuid mingist hetkest tekkis kerge põnevus kuni lõpuni välja. Näitlejatööd olid head, otseselt kedagi välja tooma ei hakka, ühtlane tase. Kergelt jäi silma selline fakt, et sõjaväepolitseni võib teha kõike, mis pähe tuleb. Päris raske juhus, ilmselt Ameerika värk.

Spoiler :
Päris kole, kui isa oma tütrega nii teeb. Tütrest sai pärast täielik psühho, hirmus, Tore, et see üks tüüp naise ära kägistas, nii ikka ei tahaks elada, mitte mingit õiglust.
Pakkusin alguses mõrvariks seda neegrist kindraliabi, kuid tegelikult ei olnudki vaja mõrvarit otsida, kui loo sisu vaadata. Tõde oli tähtsam, nagu selgus ka Travolta tegelase tegudest.
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: Kindrali tütar

Post by uLtImAtEcRiTiC »

Kuskil teemas olen seda filmi tugevalt kiitnud, ei hakka midagi pikemalt kirjutama, kui et tegu on ühe mu lemmik-krimimüsteeriumiga ning vaatan pea iga kord, kui telekast tuleb (aastas ca korra vähemalt) - nii ongi kõik juba pähe kulunud ja vaatamisi üle kümne.

Eriliselt meeldib sisu, mis ei ole liiga juust, vaid jälgitav ning põnev, rollisooritused - eriti Travolta huumor - ning filmi üldine awesome feel. Möödalaskmisi on suuremas osas suudetud vältida, küll aga on naisterahvad võimelised vahetama rehvi ilma tungrauata.

9/10
Ralf
love <3

Re: Re:

Post by Ralf »

Zinera wrote:
Ralf wrote:Magedavõitu põnevik, ainsaks heaks küljeks on see vägistamisstseen, see ajab mind alati kuumaks ja seepärast vaatan alati kui telekast tuleb. :))

Tõsiselt haige...

Aga mitte haigelt tõsine.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Re: Re:

Post by Forzelius »

Ralf wrote:
Zinera wrote:

Tõsiselt haige...

Aga mitte haigelt tõsine.

Vot, Ralf, isegi mina ei tabanud siinkohal ära su obskuurset huumorimeelt ja sellepärast arvasingi, et sul tõsi taga ning soovitasin teleka ette tulla.
ImageImageImage
damon
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Re: Kindrali tütar

Post by damon »

uLtImAtEcRiTiC wrote:Kuskil teemas olen seda filmi tugevalt kiitnud, ei hakka midagi pikemalt kirjutama, kui et tegu on ühe mu lemmik-krimimüsteeriumiga ning vaatan pea iga kord, kui telekast tuleb (aastas ca korra vähemalt) - nii ongi kõik juba pähe kulunud ja vaatamisi üle kümne.

Eriliselt meeldib sisu, mis ei ole liiga juust, vaid jälgitav ning põnev, rollisooritused - eriti Travolta huumor - ning filmi üldine awesome feel. Möödalaskmisi on suuremas osas suudetud vältida, küll aga on naisterahvad võimelised vahetama rehvi ilma tungrauata.

9/10

100% sinuga nõus. Arvasin, et olen ainus, kes seda korduvalt ja korduvalt vaatab. Lugu peas aga vaatan ikkagi.
Kusjuures tegemist ei ole mingi kassahiti ja väga tuntud filmiga aga eks ta vist olegi nii, et keskmine auditoorium ei viitsi kaasa mõelda.

8/10
Post Reply