Kindrali tütar
The General's Daughter
Thriller sõjaväepolitsei detektiivist (John Travolta), kes uurib mõjuvõimsa kindrali tütre mõrva. Näib, et samuti sõjaväes teeninud naist oli enne tapmist vägistatud ja kuriteopaik viitab mingile veidrale rituaalile. Mida kaugemale detektiiv juurdlusega jõuab, seda hämaramad saladused päevavalgele tulevad ja niidiotsad paistavad viivat armee kõrgema juhtkonna juurde .
Täielikku tutvustust loe siit.
Kindrali tütar
Moderator: Meeskond
Kindrali tütar
Who needs reasons when you've got heroin.
- Ralf
- love <3
Magedavõitu põnevik, ainsaks heaks küljeks on see vägistamisstseen, see ajab mind alati kuumaks ja seepärast vaatan alati kui telekast tuleb. 
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Re:
Ralf wrote:Magedavõitu põnevik, ainsaks heaks küljeks on see vägistamisstseen, see ajab mind alati kuumaks ja seepärast vaatan alati kui telekast tuleb.
Tõsiselt haige...
-------------------------------------
7/10
Filmist rääkides ütleks, et algus oli kuidagi igav ja venis, kuid mingist hetkest tekkis kerge põnevus kuni lõpuni välja. Näitlejatööd olid head, otseselt kedagi välja tooma ei hakka, ühtlane tase. Kergelt jäi silma selline fakt, et sõjaväepolitseni võib teha kõike, mis pähe tuleb. Päris raske juhus, ilmselt Ameerika värk.
Spoiler :
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Re: Kindrali tütar
Kuskil teemas olen seda filmi tugevalt kiitnud, ei hakka midagi pikemalt kirjutama, kui et tegu on ühe mu lemmik-krimimüsteeriumiga ning vaatan pea iga kord, kui telekast tuleb (aastas ca korra vähemalt) - nii ongi kõik juba pähe kulunud ja vaatamisi üle kümne.
Eriliselt meeldib sisu, mis ei ole liiga juust, vaid jälgitav ning põnev, rollisooritused - eriti Travolta huumor - ning filmi üldine awesome feel. Möödalaskmisi on suuremas osas suudetud vältida, küll aga on naisterahvad võimelised vahetama rehvi ilma tungrauata.
9/10
Eriliselt meeldib sisu, mis ei ole liiga juust, vaid jälgitav ning põnev, rollisooritused - eriti Travolta huumor - ning filmi üldine awesome feel. Möödalaskmisi on suuremas osas suudetud vältida, küll aga on naisterahvad võimelised vahetama rehvi ilma tungrauata.
9/10
- Ralf
- love <3
Re: Re:
Zinera wrote:Ralf wrote:Magedavõitu põnevik, ainsaks heaks küljeks on see vägistamisstseen, see ajab mind alati kuumaks ja seepärast vaatan alati kui telekast tuleb.
Tõsiselt haige...
Aga mitte haigelt tõsine.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Re: Re:
Ralf wrote:Zinera wrote:Ralf wrote:Magedavõitu põnevik, ainsaks heaks küljeks on see vägistamisstseen, see ajab mind alati kuumaks ja seepärast vaatan alati kui telekast tuleb.
Tõsiselt haige...
Aga mitte haigelt tõsine.
Vot, Ralf, isegi mina ei tabanud siinkohal ära su obskuurset huumorimeelt ja sellepärast arvasingi, et sul tõsi taga ning soovitasin teleka ette tulla.

Re: Kindrali tütar
uLtImAtEcRiTiC wrote:Kuskil teemas olen seda filmi tugevalt kiitnud, ei hakka midagi pikemalt kirjutama, kui et tegu on ühe mu lemmik-krimimüsteeriumiga ning vaatan pea iga kord, kui telekast tuleb (aastas ca korra vähemalt) - nii ongi kõik juba pähe kulunud ja vaatamisi üle kümne.
9/10
100% sinuga nõus. Arvasin, et olen ainus, kes seda korduvalt ja korduvalt vaatab. Lugu peas aga vaatan ikkagi.
Kusjuures tegemist ei ole mingi kassahiti ja väga tuntud filmiga aga eks ta vist olegi nii, et keskmine auditoorium ei viitsi kaasa mõelda.
8/10