Karnosaurus
Carnosaur (1993)
Geniaalne teadlane Jane Tiptree (Diane Ladd) tahab surmava viiruse abil hävitada kogu inimkonna ja taasasustada maailm dinosaurustega. Tema plaani asub takistama olude sunnil kokku sattunud meeskond, mis koosneb vaid küünilisest öövalvurist ja idealistlikust looduskaitsjast.
Loe täielikku tutvustust siit
Karnosaurus
Moderator: Meeskond
Re: Karnosaurus
Geniaalne teadlane ehk siis täiesti ärapööranud eit. Kindlasti polnud tal pööningul kõik korras. Kuidas üldse sellise idee peale tulla..Saurused nägid ka nii naeruväärsed välja. Tapmised mulle iseenesest meeldisid, eriti just filmi esimeses pooles. Suht meh film siiski. 2/10
#masendavlõpp #sosad
#masendavlõpp #sosad
B-filmi kohta üllatavalt rusuv. Tavaliselt on mingigi fun element asjal juures. Aga jah, päris halb oli. Hiljem märkasin, et veel raamatu põhjal tehtud film ka! BEE FILM! RAAMATU PÕHJAL! Sinna oligi see koer maetud.
2/10
2/10
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Jätsin mingi 50 minuti peal pooleli, ei viitsinud ennast enam rohkem piinata. Need verised stseenid, millest CM-Girl juba kõneles, olid tõepoolest ainsad kirsid selle maitsetu kompoti sees. Ja kompotid ei maitse mulle nagunii.
- Ralf
- love <3
Mulle see sünge rusuv toon isegi meeldis natuke. Ootasin midagi lõbusat, aga pakuti hoopis kamaluga nihilismi ja teravat inimpõlgust. Aga isegi b-kategooria filmina suht mage nonsenss kokkuvõttes.
4/10
4/10
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora