Jaapanis, Vabadussõja veteran Nathan Algren (Tom Cruise) treenib keisri armeed kasutamaks moodsaid relvi ja võtteid ning valmistamaks neid ette võitluseks viimaste allesjäänud samuraide vastu. Aga Algreni uskumused löövad õõtsuma, kui samuraid mehe röövivad ning talle enda traditsioone ja hiilgusi näitavad...
Möödunud aasta paremuselt teine film (pärast Külmale Mäele). Oscaritel sai aga melletult ülekohut: ainult neli nominatsiooni ja ei ühtegi võitu Ken Watanabe oleks vähemalt pidanud saama. 10/10.
Ma pole seda küll lõpuni näinud, aga keskpaigani tundus päris hea. Mulle on millegipärast alati Jaapani kultuuriga seotud asjad meeldinud ning see lisas minu poolt filmile plusse juurde.
Have you ever heard the story about the little engine that could?
Film väga meeldis ning kuulub minu absoluutsete lemmikute hulka. Jätkus võitlust, emotsionaalsust ning palju muudki. Julgen väita, et see on Tom Cruise'i parim roll. Lisaks tehti filmile suurt ülekohut Oscari gaalal! Mitte ühtegi Oscarit??
Tyrkiis, vaata kindlasti lõpuni. Aina paremaks läheb.
Hea Aasta wrote:Julgen väita, et see on Tom Cruise'i parim roll.
Võib nii öelda küll. Mõnusalt pikk ja kergelt ajalooline sõjafilm. Kunagi üritasin seda vaadata, aga algust ei näinud ja kerisin nö läbi, mis oli ilmselt halvim idee üldse.
Vabalt 10/10 punkti film.
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?