Juukselakk
Hairspray
Muusikal "Juukselakk" räägib ülekaalulisest tüdrukust, nimega Tracy Turnblad (Nikki Blonsky), kes teleshows esinedes saab üleöö kuulsaks tantsijaks. Kuulus olla aga ei ole aga üldse nii kerge ülesanne, kui see neiule esmapilgul ehk tunduda võis...
Täielikku tutvustust loe siit.
Juukselakk
Moderator: Meeskond
Sai siis lõpuks see film ka ära vaadatud.Tegu siis päris mõnusa meelelahutus filmiga,mõni koht pani ikka päris muigama sest kui tihti avaneb võimalus näha naiseks riietatud Travoltat ja tema meest mängivat Christopher Walkenit koos laulmas ja tantsimas
Kuid jah minu kui Travolta fänni arvamus ei ole väga erapooletu ka siin.
7,5/10
Kuid jah minu kui Travolta fänni arvamus ei ole väga erapooletu ka siin.
7,5/10
- Ralf
- love <3
SUPER film. Alguses küll kõhklesin, kas tahan sajakiloseks koduperenaiseks riietatud Travoltat näha, kuid andsin järele ja ei kahetse, film võttis esimestest minutitest jala kaasa liikuma ja lõpuks oli tuju garanteeritud, eriti tänu filmi teisel poolel olnud eriti headele paladele, mu lemmiklood on praegu "Without Love" ja "You Can't Stop the Beat", mis siis mõlemad just lõpupoole tulid. Lisaks meeleolule pakkus silmakommi Amanda Bynes väga kinky's ja nunnus rollis süütu patsidega pulgakommi imeva koolitüdrukuna (üllatavalt head vokaalid olid tal, ma ei saa aru, mida kõik vinguvad!) ja heade näitlejate koha pealt särasid nii Walken kui Pfeiffer, kelle lauluhääl samuti vägev oli (täpsemalt siis laulus "Miss Baltimore Crabs", kuuldavasti ta pidavatki laulma umbes iga kümne aasta tagant filmides). Äärmiselt lõbus ja kaasahaarav muusikal, minu meelest tegi "Grease'ile" silmad ette - mahub kindlasti mu TOP 50'sse ja kindlasti eelmise aasta parimate filmide hulka. SOOVITAN!
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- _eesti999_
- Bond, James Bond

kkadri wrote:Kas te teate mõnda videolaenutust või midagi kust seda filmi saaks?
Eesti videolevis pole seda filmi veel leidnud. Küll saab seda osta Helitroobist (inglise subtiitritega). Hind 295 krooni.
http://www.helitroop.ee/?m=prod&w=show&id=899516
- Ralf
- love <3
_eesti999_ wrote:kkadri wrote:Kas te teate mõnda videolaenutust või midagi kust seda filmi saaks?
Eesti videolevis pole seda filmi veel leidnud. Küll saab seda osta Helitroobist (inglise subtiitritega). Hind 295 krooni.
http://www.helitroop.ee/?m=prod&w=show&id=899516
See on jällegi kaheksakümnendatest pärinev John Watersi originaalversioon ja mitte eelmise aasta variant.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Re: Juukselakk
Väga hea ja lõbus muusikal oli.
Muusikal meenutas filmi ''Help'', mõlemas filmis oli tugevalt toodud poliitiline hoiak mustade kohta, kuigi pean tunnistama, et ''Hairspray''s oli see leebemalt toodud välja.
Mulle tekkis filmi vaadates mõtte, miks üldse pidi mängima Edna Trunbaldi mees, kuigi John Travolta mängis hästi naist.
Lemmikud tegelased filmis olid Edna Trunbald ja Wilbur Trunbald.
Hindeks annan 9/10.
Muusikal meenutas filmi ''Help'', mõlemas filmis oli tugevalt toodud poliitiline hoiak mustade kohta, kuigi pean tunnistama, et ''Hairspray''s oli see leebemalt toodud välja.
Mulle tekkis filmi vaadates mõtte, miks üldse pidi mängima Edna Trunbaldi mees, kuigi John Travolta mängis hästi naist.
Lemmikud tegelased filmis olid Edna Trunbald ja Wilbur Trunbald.
Hindeks annan 9/10.