Jaanimardikate haud
Grave of the Fireflies (Hotaru no haka) (1988)
Setsuko ja Seita on õde ja vend, kes elavad Teise maailmasõja aegses Jaapanis. Peale seda, kui nende ema õhurünnaku käigus hukkub, peavad nad teineteisele tuginedes keset sõjatragöödiat ellu jääma.
Loe täielikku tutvustust siit
Jaanimardikate haud
Moderator: Meeskond
Siiamaani kõige parem animatsioon, mida mu silmad näinud on. Ja see tüüp, kes seda (arvatavasti nägemata) ühega on hinnanud on väga abiks! Kes süü endale võtab, võib minuga ühendust võtta...
Last edited by kbong on 23. January 2010, 18:48, edited 1 time in total.
- Ralf
- love <3
Pean tõdema, et pettusin veidi ja nautisin "Barefoot Geni" rohkem. Film oli kohati liiga episoodiline ja lõpp, mis pidavat mitte liigutama, vaid südameid murdma, ei olnud sugugi nii kurb. Sellegipoolest tugev 7/10 mõtteaine pakkumise eest ja laupäeva pärastlõuna äärmiselt nauditavaks muutmise eest. Väga traagiline film ikkagi.
Re:
Draama pole küll minu maitse, aga see siin suutis mind isegi liigutada. Tavaliselt tapab igavus enne ära kui asi liigutamiseni jõuab. Patt oleks alla 9 anda.
9/10
9/10
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
Re: Jaanimardikate haud
Olen ka pigem Ralfi paadis. Kohati tekkis tunne nagu milkitaks liigselt üle seda situatsiooni. Tubli pool filmist oli sellest, kuidas nad nälgisid või viletsuses olid. Ma ei taha sellega öelda seda, et see poleks kurb olnud või et see olukord, mis sõjaaegses Jaapanis oli, oli tühine. Lihtsalt, et ei nähtud piisavalt vaeva, et täispikk film ära teha sellest. Lootsin mingit Jaapani vastet From Here to Eternity'le, kus asi kulmineeruks sõjaga, aga enne seda oleks usutavalt üles ehitatud paar tundi olustikudraamat.
Having said that, ma siiski nautisin seda filmi ja visuaalid olid kenad. Elasin tegelastele mingi maani kaasa kah.
7/10
Küsimus:
Having said that, ma siiski nautisin seda filmi ja visuaalid olid kenad. Elasin tegelastele mingi maani kaasa kah.
7/10
Küsimus:
Spoiler :

Re: Jaanimardikate haud

8/10
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker