Vereteemant
Blood Diamond
1990date Sierra Leone kodusõja ajal asub Lõuna-Aafrika sõdur Danny Archer (Leonardo DiCaprio) ja kalur Solomon Vandy (Djimon Hounsou) otsima kummalist roosat teemantit, mis võiks muuta nende mõlema elu. Kuid lisaks kallile vääriskivile on neil kummalgi ka omad motiivid, Solomon tahab päästa oma perekonna ja Archer loodab oma rappaläinud elu taas joonde seada.
Täielikku tutvustust loe siit.
Vereteemant
Moderator: Meeskond
Kuigi ma suur Dicaprio austaja pole on ta see aasta saanud hakkama lausa kahe väga hea rolliga. The Departed ja Blood Diamond, millest viimases on tal suurem roll kanda. Vereteemant kuulub kindlasti aasta parimate filmide hulka. Teema millest film räägib on üks kurvemaid, mida iial näinud olen, läheb sinna samma patta koos Hotel Rwanda'ga. Maailm on sassis koht ja millegipärast eriti Aafrika.
Hindeks: 8/10
Hindeks: 8/10
- _eesti999_
- Bond, James Bond

- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Re:
Hülss wrote:Teema millest film räägib on üks kurvemaid, mida iial näinud olen, läheb sinna samma patta koos Hotel Rwanda'ga.
Tõmbaks samuti paralleele Hotel Rwanda'ga — üks on draama, mis õnnestus suurepäraselt ja teine, mis küll üritab, aga kaob kuskil vahepeal sentimentaalsustesse ning ei leiagi enam teed tagasi. Jutustus aafriklaste keerulisest saatusest kasvab üle looks valge mehe lunastusest ja ümberkasvamisest, mida on küllalt raske tõsiselt võtta. Võttes arvesse tarbetut mannat Archeri ning Jennifer Connelly tegelase vahel vähemalt 30 minutit liiga pikk. Tänu DiCapriole siiski vaadatav, kuid kergesti ununev.
6/10