Elusalt või surnult

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Robert
Ristiisa
Ristiisa

Elusalt või surnult

Post by Robert »

Elusalt või surnult
DOA: Dead or Alive

Üksinda on nad alistamatud... Koos on nad võitmatud!

Tina (Jaime Pressly), Christie (Holly Valance), Kasumi (Devon Aoki) ja Helen (Sarah Carter) on Aasia võitluskunstide oskajate eesotsas. Nende meessoost kaaslasi ei pane imestama ainult nende seksikad välimused, vaid ka nende ülivõimas löögijõud. Ühel päeval saavad tüdrukud kutse ebaseaduslikule võistlusele "Elusalt või surnud", mis toimub eksootilisel saarel kusagil Aasias. Võidusumma on 10 miljonit, kuid see pole ainuke põhjus, miks võitlejad sellest osa võtavad. Pigem on küsimus ka auväärsuses ja küsimustele vastuste otsimises...

Täielikku tutvustust loe siit.
suslike
Batman alustab
Batman alustab

Post by suslike »

mulle meeldisid tegelaskujud, kuid film oli hullult lühike või vähemalt tundus nii. see saar kus DOA toimus oli väga pro 8)
"Remember, remember, the fifth of November, gunpowder treason and plot. I see no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

Post by lostinthemist »

Väga stiilne film, head võitlused (kõige enam meeldis Christie ja Heleni vaheline võitlus vihma käes), rabavalt ilusad naistegelased.
Esimene pool oli väga hea, kuid teine pool kiskus natuke mööda kui arvasin. Sündmustik toimus liiga kiiresti. Pärast vaatamist oli selline tunne nagu midagi oleks puudu sellel filmil. Sisu polnud just väga perfecto.
Ei ole väga midagi erilist, kuid ajaviiteks sobib vaadata.
5,5/10
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

Post by Hülss »

Parem kui algselt arvasin. Hea meelelahutus eelkõige - kaunid naised, hea soundtrack, normaalsed võitlusstseenid, ilus ilm:)

Lihtne ja lühike, ei võta tükki küljest;)
5/10
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Harilik kinoskäija saab süsti kätte: ilusad tibid ja palju kaklemist. Filmikriitikul aga nurisemist jätkuks. Ma ei tea, kuidagi puudujääkiderohke film oli.
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

Alguses ma seda isegi väheke ootasin aga ma ei tea miks:S. Õnneks ma seda paska kinos ei vaadanud ja kerisin poole pealt filmi edasi. Ilusad naised ei suutnud midagi päästa sest ka nemad ei osanud näidelda ja see oli nii ebaoriginaalne ja mõttetu üleüldse. Kahetsen
Cärry
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by Cärry »

Väga viis film seda vaatama hakates oli juba tunne et see film tuleb hea, näiteks see koht kus Kasumi(Devon Aoki) põgenes sealt paleest lihtsalt nii hämmastavalt äge oli.. :)
Do nOT TyPE liKe Tis... iT maKeS yOu LoOK REt@rdEd.
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Post by CM-Girl »

Minu jaoks olid selle filmi juures parimad stseenid just võitlusstseenid. Mõnus vaatamine. Filmi teine pool vajus tsipa ära, muutus väheke igavaks.

9/10
CyberRax
Eliit

Re: Elusalt või surnult

Post by CyberRax »

No ma ei tea, viga ilmselgelt minus, aga Pressly & co. ei jäta usutavat kung-fu võitleja muljet. Ma saan aru et enamikes easternites on sama palju fantaasiat kui "DOAs" (ja möödas on need ajad kui ekraanil võitluskunste esitanud isik neist ka päriselus mingitki osa valdas), aga neis "üliinimeste" temaatika lihtsalt toimib. "DOAs" ta seda ei tee.
3/10.
Movies don't create psychos, they just make psychos more creative!
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: DOA: Dead or Alive

Post by Rasmus »

Igati nõus lostinthemisti ja Hülsiga - erilist mõtet ei maksa sellest filmist otsida, aga kuna see on üsna lühike, siis võib ajaviiteks vaadata küll. Lahedad võitlusstseenid, seksikad naistegelased ja kiire tempo tagavad päris lõbusa vaatamise, nii et selle eest võib 5/10 panna küll.
Post Reply