Minu endine superpruut

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Robert
Ristiisa
Ristiisa

Minu endine superpruut

Post by Robert »

Minu endine superpruut
My Super Ex-Girlfriend

Kui Matt Saunders kohtus Jenny Johnsoniga, siis arvas noormees, et ta on leidnud endale täiusliku tüdruku. Ometi otsustab ta naisest lahku minna, kui too muutub liiga kadedaks ja hakkab vaikselt Matt´i elu kontrollima. Jennyle see ei meeldi ja ta otsustab mehele kätte maksta kasutades oma supervõimeid. Nimelt on naine tegelikult superkangelane nimega G-Tüdruk! Samal ajal hakkavad käima Matt ja tema töökaaslane Hanah ning see ajab Jenny raevu...

Täielikku tutvustust loe siit.
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

Post by lostinthemist »

Päris huvitava filmiga tegu, piisavalt huumorit (paar kohta ajasid mind väga kõvasti naerma), komöödia kohta väga head arvutiefektid. Filmi teise poole sündmustik arenes teistsuguseks, kui ma arvata oleks osanud. Uma Thurman oli G-tüdrukuna väga ilus, blond jms. :)
Kas ma eksin või ongi nii, et Luke Wilson on viimaste aastate jooksul kõhukamaks läinud? :P
6/10

Spoiler :
Stseen filmi teises pooles, kui G-tüdruk viskas hai Hannahi korterisse, oli pisut ebaloogiline. Hai ei saa ju õhu käes hingata. Või saavad? : O
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Robert
Ristiisa
Ristiisa

Post by Robert »

AvP_75 wrote:
Spoiler :
Stseen filmi teises pooles, kui G-tüdruk viskas hai Hannahi korterisse, oli pisut ebaloogiline. Hai ei saa ju õhu käes hingata. Või saavad? : O

Ja see on loogiline, et ta suudab lennata ja et tal on jõudu, et seda üldse sinna sisse visata jne?
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

Post by lostinthemist »

Robert wrote:
AvP_75 wrote:
Spoiler :

Ja see on loogiline, et ta suudab lennata ja et tal on jõudu, et seda üldse sinna sisse visata jne?

Ei, ma ei mõelnud seda. Ebaloogilisuse all mõtlesin seda, kuidas hai õhu käes vastu pidas.
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
simpson
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by simpson »

Tõsi ta on Luke Wilson on kõhukamaks läinud :))
Film oli muidu täitsa vaadatav. Võib-olla oli asjadega natuke liialdatud, nagu näiteks hai korteris. Aga muidu jah tore komöödia nalja ikka sai. Näitlejatest Uma Thruman ja Anna Faris olid iga kuradima ilusad :P

7/10
30 Days of Night 5/10
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Mulle küll eriti ei meeldinud... :? . Luke Wilson läheb küll aina paremaks. Uma Thurman'le küll see roll minu arust ei sobinud, keegi teine oleks võinud olla . Nalja sai ka üpriski vähe.
5/10
Last edited by Rain on 07. June 2010, 23:29, edited 1 time in total.
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

Post by Zinera »

3/10 - suht igav ja ajuvaba.
_eesti999_
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by _eesti999_ »

Täitsa meeldis aga oleks parem olnud, kui supervõimed puudunud oleks. Superkangelastega ju küllalt filme.
5/10
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: Minu endine superpruut

Post by Rasmus »

Mõnusalt üle vindi komöödia. Hai osa oli kõige parem :)) Hindeks 7/10.

Täna tuleb jälle TV3st.
Pixie
gatehead
gatehead

Re: Minu endine superpruut

Post by Pixie »

Vaughn on üks jubedaim peategelase "parim sõber", keda näinud olen. Pidevalt andis kohutavat nõu, oli enesekeskne, ja ei tea kust pärineva üleoleva suhtumisega. Tegelikult oli Vaughn ju täielik luuser. Esimest korda soovisin kõrvaltegelasele halba lõppu. :? Ja ega ülejäänud filmgi parem polnud. Juba alguses oli näha, kuidas kujunevad paarid ning milline näeb välja filmi lõpplahendus. Võib-olla ei suutnud filmi sisse elada, kuna naiste võitlus Luke Wilson'i tegelase üle ei tundunud usutav. Vähemalt polnud peaossa võetud Adam Sandler. 4-/10
Post Reply