Constantine (Keanu Reeves) on käinud sõna otseses mõttes põrgus ja sealt elusalt tagasi tulnud. Ta peab koos politsenik Angelaga (Rachel Weisz) jõud ühendama, et uurida Angela kaksikõdede enesetappu. See uurimine viib neid deemonite maailma, mis asub otse Los Angelese all.
Pean tunnistama, et millegipärast pettusin selles filmis. Ei olnud nii hea kui arvasin. Keegi mainis, Põrgu oli väga stiilselt ja lahedalt tehtud. Keanu Reeves sobis rolli samahästi kui rusikas silmaauku. Lõpus jäid mul päris paljud asjad arusaamatuks, aga ma ei hakka neid siia välja tooma. 6/10
Mulle igal juhul küll meeldis. Täitsa kobe film, ei ole suurt midagi ette heita. Põnev ja huvitav kuni lõpuni välja. See, et saatan valgesse riietatud oli, tundus veidi kummalisena, aga see selleks. Keanu sobis antud rolli päris hästi ning temapoolne esitus ka hea nagu alati. Sama võib öelda ka Rachel Weisz`i kohta. Põrgu teostus oli ka heas mõttes omapärane ja uudne. Ootuspäraselt hea film.
Fear can hold you prisoner. Hope can set you free. - "The Shawshank Redemption"
Kuidagi puiselt mängis Keanu oma tegelast, vähemalt isiklikult oleks küll oodanud veenvamat "kurat võtaks, mida see neetud maailm must jälle tahab?!?" esitust. Samas Weisz oli väga kena ning veenev, deemonitel polnud viga, too Midnighti tegelane oli tõsiselt cool ja üldse oli tegu igati asjaliku üritusega. 7/10