Ahvide planeet
Moderator: Meeskond
Ahvide planeet
Ahvide planeet
Planet of the Apes
Ahvide planeet on Pierre Bouille'i samanimelise romaani alusel tehtud seikluslik ulmefantaasia.
On aasta 2029. Astronaut Davidson (Mark Wahlberg) sooritab hädamaandumise võõral planeedil. Enda üllatuseks avastab ta, et planeeti valitsevad ahvid, kelle orjadeks on inimesed. Niisiis alustab Davidson, koos mõne kaaslasega võitlust, et inimene pääseks tagasi sinna, kus on ta koht.
Terviklikku tutvustust loe siit.
Planet of the Apes
Ahvide planeet on Pierre Bouille'i samanimelise romaani alusel tehtud seikluslik ulmefantaasia.
On aasta 2029. Astronaut Davidson (Mark Wahlberg) sooritab hädamaandumise võõral planeedil. Enda üllatuseks avastab ta, et planeeti valitsevad ahvid, kelle orjadeks on inimesed. Niisiis alustab Davidson, koos mõne kaaslasega võitlust, et inimene pääseks tagasi sinna, kus on ta koht.
Terviklikku tutvustust loe siit.
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

Mulle suht meeldis, ikka hea film, mõnus ulmeaction. Minu arust Wahlberg ei olnud nii hea, küll aga meeldisid Roth, Duncan ja Carter. Vanem versioon on minu meelest ikka väga palju parem. Burtoni versioon erineb
`68-nda aasta omast kõvasti, kuid ei ole kaugeltki mitte nii hea.
6/10!
`68-nda aasta omast kõvasti, kuid ei ole kaugeltki mitte nii hea.
6/10!
Last edited by Peata Ratsanik on 15. August 2006, 17:45, edited 1 time in total.
Ulmesõbrale kohustuslik.Mulle ka täitsa meeldis,aga kohati jäi nõrgaks.
Kohe kindlasti minu silmis Burtoni halvim film(nii paljude hulgast kui ma neid näinud olen)aga samas täiesti hea asi.
Tim Roth teeb väga hea osatäitmise.
Minu arvates jäi filmist päris palju puudu,sest ma olen raamatut lugenud ja film on raamatu järgi tehtud.Paljud ebatähtsad sündmused mis raamatus olid,oleks võinud asendada palju paremate sündmustega.
Kokkuvõttes korralik asi,aga samas on filmil palju miinuseid.
8/10
Kohe kindlasti minu silmis Burtoni halvim film(nii paljude hulgast kui ma neid näinud olen)aga samas täiesti hea asi.
Tim Roth teeb väga hea osatäitmise.
Minu arvates jäi filmist päris palju puudu,sest ma olen raamatut lugenud ja film on raamatu järgi tehtud.Paljud ebatähtsad sündmused mis raamatus olid,oleks võinud asendada palju paremate sündmustega.
Kokkuvõttes korralik asi,aga samas on filmil palju miinuseid.
8/10
No mida siis arvata...esimesel korral oli päris põnev, aga teisel korral teadsin juba kõike ette ja...noh nii tore ei olnudki
Ma pole raamatut lugenud, aga ema jutu järgi pole see peaaegu üldse raamatu moodi. Raamatus sattus peategelane üldse kuskile uurimislaborisse või midagi taolist. Ja kas raamatu lõpp oli tõsti nagu filmi lõpp?
Ma pole raamatut lugenud, aga ema jutu järgi pole see peaaegu üldse raamatu moodi. Raamatus sattus peategelane üldse kuskile uurimislaborisse või midagi taolist. Ja kas raamatu lõpp oli tõsti nagu filmi lõpp?
Have you ever heard the story about the little engine that could?
noh, jah... arvasin et seekord tuleb tim burtoni käe alt midagi huvitavamat vms...
midagi oli nagu puudu, midagi mida ma ei oskagi öelda... see ei olnud eriti selline meistriteos nagu mõni teine burtoni stiilis film, aga muidu oli täitsa vadatav, nalja sai ka veidi ja igavust peletas... muidu suht keskmine...
5/10
midagi oli nagu puudu, midagi mida ma ei oskagi öelda... see ei olnud eriti selline meistriteos nagu mõni teine burtoni stiilis film, aga muidu oli täitsa vadatav, nalja sai ka veidi ja igavust peletas... muidu suht keskmine...