Mina, robot
Moderator: Meeskond
Mina, robot
Mina, robot
I, Robot (2004)
On aasta 2035. Robotid on planeedil Maa enda koha sisse võtnud kui tavalised inimeste heaks töötavad olevused. Inimesed on muutunud robotitest sõltuvateks ning seepärast on välja töötatud reeglid robotite vaos hoidmiseks. Kui aga robotite arendusprogrammi juhi (James Cromwell) mõrva uuriv detektiiv (Will Smith) seab peamiseks kahtlusaluseks roboti, on esimesed ohumärgid juba nähtaval ...
Loe täielikku tutvustust siit
I, Robot (2004)
On aasta 2035. Robotid on planeedil Maa enda koha sisse võtnud kui tavalised inimeste heaks töötavad olevused. Inimesed on muutunud robotitest sõltuvateks ning seepärast on välja töötatud reeglid robotite vaos hoidmiseks. Kui aga robotite arendusprogrammi juhi (James Cromwell) mõrva uuriv detektiiv (Will Smith) seab peamiseks kahtlusaluseks roboti, on esimesed ohumärgid juba nähtaval ...
Loe täielikku tutvustust siit
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

- Ralf
- love <3
Hoolimata sellest, et tegu on popkornikaga, mille peamiseks objektiiviks on inimese lõbustamine kaheks tunniks, on "I, Robot" ikka jube õige tunnetusega tehtud. Esiteks ei ole üle pingutatud eriefektidega: märulit küll jagub, aga lärmaka mölluga liiale ei minda (samas ei hakka ka igav, sest jahumist pole üleliia palju). See kriminullilik süžee istus ka, sest tegelikult on see film ju mõrvaloo lahendamine aastas 2035.
Will Smith sobis ka jube hästi. Ta tundus vahepeal veidi uimane/unine, aga suurepäraselt sai hakkama. Mulle "I, Robot" meeldis.
6,5/10
Will Smith sobis ka jube hästi. Ta tundus vahepeal veidi uimane/unine, aga suurepäraselt sai hakkama. Mulle "I, Robot" meeldis.
6,5/10
Last edited by Ralf on 15. February 2007, 14:28, edited 1 time in total.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora