Katkenud elu

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Katkenud elu

Post by Cochrane »

Katkenud elu
Girl, Interrupted

1967, USA: 19-aastane Susanna (Winona Ryder) on ebakindel ja segaduses tüdruk. Pärast ebaõnnestunud enesetapukatset panevad ta vanemad ta kinnisesse asutusse, kurikuulsasse Claymoore haiglasse. Seal tutvub ja sõbruneb ta mässulise Lisaga (Angelina Jolie), ja põgeneb koos temaga, et minna Floridasse. Kuid elu ei lähe nii, nagu põgenikud sooviksid...

Täielikku tutvustust loe siit.
Last edited by Cochrane on 02. August 2006, 17:52, edited 1 time in total.
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

Post by Weirdo »

Päris hea film oli. Ma olen alati mõelnud, et tahaks kunagi nn. vaimuhaiglas käia. Mingist haiglasest uudishimust vist.
Filmis oli nii mõndagi masendavat ja mõtlemapanevat. Tänapäeva murtud hingega ühiskond.
Varem polnud Winona eriti muljet avaldanud, aga selles filmis oli ta tõesti hea. Joliel vastik mõrra-roll ja Whoopi Goldberg meeldis mulle ka nagu alati.
agnessake
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by agnessake »

päris lahe film oli tegelt
pani mõtlema jne
tegelt kunagi mõtlesinet tahaks ise vaimuhaigalsse minna aga ..... ma ei ole tegelt hull..
angelina jolie oli filmis vist kõige parem..
winona oli kuidagi siuke häbelik või ma ei oska seletada...
muidu oli lahe kurb ja mõtlik film
Twinkle
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Twinkle »

Hirmutav ja jube, tõsine ja kurb... ent samas selles õuduses ilus ja mõtlemapanev. Väga hea film, sellise väikese kiiksuga, mis paneb mõtlema, et tegelikult on kohati haiglasemad need, kes väljaspool hullumaja seinu ringi liiguvad. Vaatamist väärt.
onneseen
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by onneseen »

Peale selle filmi vaatamist..oli kõik just nagu teisiti! Ettekujutus vaimuhaiglast oli teine...ettekujutus muutus lihtsamaks ja paljud asjad tunduvad nüüd lihtsamad...ja teostatavam!
Aghata Faltskogi The End OF The World oli just nagu selle filmi jaoks!
Die Young And Save Yourself
Post Reply