Treener Ken Carter (Samuel L. Jackson) võtab oma hoole alla Richmondi keskkooli korvpallimeeskonna, mis on suutnud viimasel ajal negatiivselt silma paista. Otsustavalt viib ta sisse uue reegli: mängijad peavad lisaks spordile ka muudes ainetes edasi jõudma. Kelle õppeedukus liialt langeb, lendab meeskonnast. Kuid niihästi õpetajad, õpilased kui ka vanemad arvavad, et vaestest perekondadest pärit õpilaste ainukene edasijõudmislootus on sport.
Päris hea film. Palju head muusikat ja küllaltki põnev ka: igav vähemalt ei hakanud. Filmi vaadates tundus, et on jälle üks "happy ending"-uga film, kuid võta näpust, ei olnudki väga "happy". Mulle täitsa meeldis. 7/10
Fear can hold you prisoner. Hope can set you free. - "The Shawshank Redemption"
Tegu on väga hea filmiga.Järjekordselt mängib oma osa super hästi välja Samuel L. Jackson. Väga hea spordifilm,mis räägib spordist,tunnetest ja lootustest.
Sõber soovitas seda filmi, ütles veel mulle, et kui kossuhuviline pole, et siis pole mõtet vaadata. Ma endaarust küll mingi suur korvpalli huviline pole, aga film meeldis küll mulle. Huvitav film on... 7/10