Vaimude väljaajaja 2: Ketser
Exorcist II: The Heretic
Isa Lamont (Richard Burton) saadetakse kardinali (Paul Henreid) poolt isa Merrini (Max von Sydow) surma uurima ja kontrollima, miks deemon Pasuzu noort Reganit (Linda Blair) vaevama pääses. Lamont reisib Aafrikasse, et leida sealt veel üks, kes oli samuti sama deemoni kontrolli all. Ta leiab Kokumo (James Earl Jones), kelle peal sooritas isa Merrin mitu aastat tagasi vaimude väljaajamise. Kokumolt saab isa Lamont teada, et deemon elab rändtirtsude sees ja liigub sedasi üle kogu maa. Tagasi New Yorki jõudnud avastab ta, et deemon on taas Reganini jõudnud ja suudab ka isa Lamonti oma kontrolli alla võtta. Appi tõttab isa Merrini hing.
Täielikku tutvustust loe siit.
Moderator: Meeskond
Last edited by Cochrane on 04. August 2006, 14:39, edited 1 time in total.
- Ralf
- love <3
Kohutav. Tõeliselt kohutav. Kindlasti üks halvimaid filme, mida näinud olen. "Õudsed" kohad tekitavad hoopis naerukrampe. Mingi tobe putukas pidevalt lendab pinisedes kaamera ees ringi ja dialoog on tobe. See on kindlalt üks maailma kehvemaid järgesid. Mu pettused osutusid veelgi suuremaks tänu sellele, et esimene film oli nii hea ja mu ootused järgede suhtes nii kõrgeks keris.
1/10
1/10
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora